Marmot Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ponoć komputerowy Słownik Collinsa jest bardzo dobry, a nie jest najnowszej daty, więc dużo ramu nie zeżre ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 bo ja tu niewidze chętnych do pomocy. Chętni są, tylko programów nie ma. :) EDIT: Dobra, tu coś macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ano też fakt w takim razie ja tu niewidze chętnych z odpowiednim programem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 jaki jest dobry program do grafiki 3d, pytam bo coś 3d studio max mi sie chrzani. Prosze o pomoc... Przeniosłem posta z niepotrzebnie utworzonego nowego tematu. Pamietajcie, ze istnieje ten topic! Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Maya, Cinema 4D, Lightwave... dużo tego będzie. Z darmowych to blender. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Blender lub gmax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Zdecydowanie polecam Cinema 4D z płatnych, a z darmowych to POV-Ray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Szuam programy żeby z dwuch obrazów cd (.bin) zrobić jeden cały i nagrać go na dvd. Słyszałem że w total commanderze można taki coś zrobić ale jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Maja 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 UltraISO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Szukam działającego programu do odtwarzania plików FLV. Czy ktoś zna jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 szukam skina do windows xp wygladajacego jak linux mandriva badz inny linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Ale wyglądający jak KDE czy jak GNOME, czy jak FLUXBOX? ;p EDIT: http://www.wincustomize.com/download.aspx?...22&source=2&c=1 - tu jest jakiś (podgląd: http://skins3.wincustomize.com/paxx/conv/BC_ss_full.jpg ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 KDE najbardziej mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Dobra nie chce mi sie czytać calego tematu... dam odpowiedz apropo romów. Akurat jestem z Mario City i wogóle to są nasze sprawy bardzo :D romów szukaj na www.romreactor.net bardzo duuuuużo romów i emuli. Najlepszy jest PJ64 a jak chcesz pograć se na net playu to znajdz tam PJ64ki git. Grałem w Paper Mario na PJ64 i działa doskonale. Tylko ściagnij najnowszą wersje ;) pozdro Oj xD nie zaówarzyłem że tutaj jest aż tyle stron i że pytanie o emulki padło około roku temu xD prosze o skasowanie posta :P Edytowane 4 Lipca 2006 przez pablo1517 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Devil Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Siema wam.Mam jedno pytanie.Czy jest taki program do towrzenia gier rpg tekstowych online(mmorpg).Jak jest to podajcie LINKA.Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Takich programów raczej nie ma ;p . Albo pokombinujesz w językach programowania/edytorze jakimś (np. Game Maker), albo założysz serwer MUD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Tekstowych? Jak sobie to wyobrażasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Micanser: istnieją tekstowe MMORPG, nazywają się MUD i są obsługiwane przez specjalny program klient. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Devil Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 A gdzie można zrobić serwer MUD?? Właśnie grałem w jedną gre tekstowa www.knights.pl i była waina więc chcę zrobić swoja grę Fajna* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Nie jestem pewien, ale chyba to będzie dobre: http://www.jaruzel.com/mud32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Devil Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 A gdzie można zrobić serwer MUD?? zaraz sprawdze mam ściągnąc mud32 server I co dalej.troche tam kumam ale z Angielskiego nie byłem prymusem :crying: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Devil Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Olitext ma ktoś ten program bo na stronie jest błąd.Jak ktoś ma to prosze przsłac na e-maila www.igor_matecki@vp.pl :sp_ike: :helpsmilie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 http://sourceforge.net/project/showfiles.p...lease_id=236656 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Devil Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Dzeki.wielkie dzieki :D Podaj mi swoją e-maila to ci przesle wieczorem.Jak kumpel odda mi dwardy dysk Pietrus sciągnołem to i Co dalej prosze powiedz chcę zrobic mmorpg tekstowego online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Pietrus sciągnołem to i Co dalej prosze powiedzLol, skąd mam wiedzieć? Poczytaj manuale :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Poszukuję dll'a do GMa, który pozwoli zminimalizować mój program do zasobika systemowego... o ile oczywiście takie coś istnieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 http://www.rocketsoft.gm-school.uni.cc/uploads/SysTray6.zip Masz. Nie wiem czy działa, nie sprawdzałem :excl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Śmiga :) Wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Devil Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Czy ma ktoś program do Zdięc żeby poprawić ostrość,kontrast,i dużo innych żeczty.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 czy ma ktoś program do poprwawienia Ostrosci,Kontrastu,Obrubki i innych żeczy Zdięć. IrfanView, Photoshop, GIMP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi