Makary155 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Instalujesz PDFcreator. Tworzysz dokument w wordzie, naciskasz drukuj i z drukarek wybierasz pdfcreator i ci stworzy pdfa. Jak edytować istniejącego pdfa to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Szukam programu ktory odtworzyl by mi gre w jakby osobnym systemie. Chodzi o cos jak Dosbox, tylko dla nowszych gier : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A do jakiego systemu? Być może chodzi ci o VMware Player/VMware Server Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Virtualbox i sobie wgraj na nim Windowsa jakiegoś ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 chyba lepszy byłby VMware, est prostszy w obsłudze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Co takiego trudnego jest w obsłudze programu gdzie parę razy klikasz Next i potem instalujesz :| ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 fajne toto : P Lecz nie niestety mam 1 jadrowy (czy jak to sie mowi, spie jeszcze) procesor, i sie moge srac z dwoma : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ja z powodzeniem wirtualizowałem Windowsa XP i przeróżne Linuksy na kompie z Athlonem 2500 więc sądzę, że Ci pójdzie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 zainstalowalem 98, dla jaj. dalem polowe pamieci, i 5 GB na dysku. Nic mi nigdy wolniej nie chodzilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Co do mojego pytania to znalazłem dobry program do edytowania pdf i to za darmo (niektóre funkcje są płatne ale nie te dodawania tekstu) PDF-XChange Viewer <-polecam, jednak jeżeli chcemy wydrukować dokument to lepiej sprawuje się adobe reader :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A ja proponuje OpenOffice, też ma opcję konwertowania na pdf ... i co z tego? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 ja nie chciałem konwertować, tylko jak masz gotowy pdf (np. jakiś pit z urzędu lub inny dokument niekoniecznie widziany jako tekst w formacie .pdf) to dodać tekst (np. w picie wypełnić rubryki) i wydrukować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Adobe Acrobat (nie myl z Adobe Reader, Adobe Acrobat jest płatny) powinien potrafić tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Szukam programu do "symulacji użytkownika" - nie wiem jak to nazwać, ale mniejsza z tym. ;x Chodzi mi o programowanie czynności, w stylu przenieś kursor na pozycje x,y , kliknij prawy przycisk myszy, przytrzymaj spację, lub coś w tym stylu. Mam nadzieję że wiecie mniej więcej co mam na myśli. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Co do myszki to przychodzi mi tylko na myśl Tasker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 "Start Windows Recorder Failed" - hihi, Vista... omg. Jakieś pomysły? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Szukam programu który pozwolił by mi że jak np. gram w WoW'a to żeby program pozwolił mi zgrywać filmiki z niego. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Fraps? http://wowvault.ign.com/View.php?id=40&...w=Guides.Detail (parę sekund szukania w google) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dzięki Ranmus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 jakiegoś bardzo efektownego edytora wiedo, ale przy tym bardoz prostego, po prostu żeby miał jakieś, jak to się mówi, 'fajowe' eefekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Cyberlink PowerDirector. Banalny w obsłudze i ma parę "fajowych" efektów. A jak chcesz coś porządniejszego to Adobe Premiere+Adobe After Effects. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Pinnacle Studio. Płatny, ale zazwyczaj go dodają do kupionych kamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Open Movie Editor - Na Ubuntu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Szukam programu do "symulacji użytkownika" - nie wiem jak to nazwać, ale mniejsza z tym. ;x Chodzi mi o programowanie czynności, w stylu przenieś kursor na pozycje x,y , kliknij prawy przycisk myszy, przytrzymaj spację, lub coś w tym stylu. Mam nadzieję że wiecie mniej więcej co mam na myśli. ;d Polecam Scar Divi z lekkimi znajomościami Pascala (bo podobne) A podstawowe komendy: clickmouse(x,y,true/false) x i y to wiemy, a true lub false (nie pamiętam dokładnie co i jak) oznaczają, który przycisk myszy, chyba jak true to lewy, ale pewien nie jestem movemouse(x,y) (?) a wciśnięcie klawiasza to chyba było sendkey lub sendkeys Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Już od sporego czasu używam tego programu. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 jakiegoś bardzo efektownego edytora wiedo, ale przy tym bardoz prostego, po prostu żeby miał jakieś, jak to się mówi, 'fajowe' eefekty Adobe Premiere zostało już podane, to ja walnę Sony Vegas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 szukam darmowego i w miare przejrzystego programu do grafiki 3d (prosze nie wstukiwac blender) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 @Up - YafRay - Moonlight 3D Atelier - Blender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Anim8or Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi