Lollus Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Szukam: 1.Gry w której chodziło się łasicą i królikiem spiętymi kajdankami. Widziałem to raz w programie gamebox :P 2.Gry w której "robimy maszyny" ? Nie wiem jak to dokładnie opisać, ale np. mamy piłeczkę, zębatkę, śrubkę... parę ruchów myszką i mamy z tego wiatraczek ... :P Fajna gra to była... 3. Gry w której poruszamy piłką, tak żeby tą piłką gdzieś dojść, tak żeby ona nie spadła. Też to widziałem w gameboxie :P 4. Programu graficznego takiego, że zaznaczymy przykładowo myszką głowę, i możemy ją gdzieś wkleić :) Nie tak jak w paincie, że się prostokątem zaznacza. 5.Programu graficznego, w którym możemy zrobić "przeźroczysty" rysunek. 6.Dobrego Edytora CSS Dziękuję & Pozdrawiam. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 ad. 3) Ballance? ad. 4) Photoshop ad. 5) Photoshop ad. 6) PSPad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 2. The Incredible Machines? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 szukam programu do zmieniania ikon plików .exe pomóżcie, bo to co znajde to zawsze niedziała ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 w gmie masz opcje zmieniania ikon to w czym problem??Poszukuje darmowego i dobrego modelera 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wings3D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @pager: O ile pamiętam to chyba Resource Hackerem się dało to zrobić, spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 w gmie masz opcje zmieniania ikon to w czym problem??Poszukuje darmowego i dobrego modelera 3d Blender ROX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Z programów do modelowania, darmowych polecam K-3D: http://www.k-3d.org/wiki/Main_Page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Lollus... co do gry to (te maszyny) ... to miałem kiedyś taką... zwie się 'Crazy Machines'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Jedynka to bodaj Ratchet&Clank, ale głowy nie dam :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No dobra ale raczej mi potrzeba czegoś w klimacie Anime - z "cukierkową" grafiką.:P to polecam Lineage 2, moze nie ma cukierkowej grafiki, ale dark elfki sa naprawde slodziutkie :D kurczaki, cos mi przegladarka szwankuje, zamiast na ostatnia strone wladowalo mi przedostatnia co do gry o lasicy i kroliku spietymi kajdankami to chyba bedzie "Whiplash" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @grela - gm używałem jak jeszcze w pieluchy robiłeś. I na 100 % bym nie zadał pytania jak zmienic ikone w GM. @ Marmot - dzieki :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 2.Gry w której "robimy maszyny" ? Nie wiem jak to dokładnie opisać, ale np. mamy piłeczkę, zębatkę, śrubkę... parę ruchów myszką i mamy z tego wiatraczek ... Fajna gra to była... Jak to poprzednik powiedział - Crazy Machines w gmie masz opcje zmieniania ikon to w czym problem?? ... :| Pomyśl logicznie, może on nie chce zmienić ikony w swojej grze, tylko w innym pliku exe ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 A ja szukam programu archiwizujacego ktory obsluguje .7z bo cos jest nie tak, co sobie sciagne w tym formacie i rozpakowuje 7-zipem to zawsze 1 archiwum jest uszkodzone a niemozliwe ze cokolwiek sciagne w tym, jest uszkodzone dlatego szukam innego programu od tego >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jak to poprzednik powiedział - Crazy MachinesThe Incredible Machine niszczy wszystkie swoje podróbki ^^ Saus: http://www.altap.cz/salam_en/7zip.html drugi wynik w Google :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 To ja może poproszę jeszcze o jeden typ gier: Znacie jakieś gry w które da się grać po lanie i dało by się grać we 2 osoby ? wszelkie fps'y typu CS i Et odpadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Nie wiem jak to jest na PC, ale na X360 można grać w Gears of War po lanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Skoro FPS'y odpadają, to może Soldat albo Teewars :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Soldatem się obaj "przejedliśmy", ale te Teewars mi się podoba ;) Więcej takich propozycji, znacie jeszcze jakieś gierki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Liero Xtreme :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 btw. FPS'y też mogą być byle to nie były klony Quake'a a jeżeli już to naprawdę musi być to dobry klon, szukam gierek bo dzisiaj wieczorkeim zamierzamy zasiąść przy kompach i pograć se w coś razem =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Może Warsow :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Grałem - to ostry klon Quake :P Może miły w rozgrywce ale mój kumpel nie przepada za "dynamicznymi(Quake, unreal)" fps'ami :P Szukam własnie takich mini gierek(i nie tylko) typu Soldat i Teewars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Poszukuje dobrego programu ktory usunie lub zablokuje keyloggera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zainstaluj Firewalla i po problemie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Poszukuje dobrego programu ktory usunie lub zablokuje keyloggera. Warto jeszcze wiedzieć co to za keylogger.... jak nawet nie wiesz co masz to może lepiej sformatuj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 keylogger to plik ktory przechwytuje wszystkie nacisniete litery i je przesyla do kogos wiec jak go znajdzie to zniszczy i nieumożliwi mu dalszą prace są do usuwania osobne programy więc niewiem, jaki najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 keylogger to plik ktory przechwytuje wszystkie nacisniete litery i je przesyla do kogos wiec jak go znajdzie to zniszczy i nieumożliwi mu dalszą prace są do usuwania osobne programy więc niewiem, jaki najlepszy plik może przechowywać, a program przechwytuje :] a skoro program, to teoretycznie w menedżerze zadań nawet dziada złapiesz pod ulubioną kombinacją klawiszy Billa Gatesa alt+ctrl+delete :] a do usuwania może są, ale to tak jak z wirusami - usuwają tylko te które znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Gnyskowi nie chodziło o to, co to jest keylogger, tylko o to, jakim keyloggerem się zainfekowałeś :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi