miki77 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Szukam dobrego programu do zamiany pliku .wav na .mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Szukam dobrego programu do zamiany pliku .wav na .mp3 Audacity + biblioteka LAME Encoder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Siemka!szukam programu w ktorym latwo prosto mozna narysowac ladna grafike np ludzika do gry bo paint i game maker nie jest za dobre z gory thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Siemka!szukam programu w ktorym latwo prosto mozna narysowac ladna grafike np ludzika do gry bo paint i game maker nie jest za dobre z gory thx! nie ma programu który robi ładne ludziki. Wszystko zależy od tego, jaki TY masz talent grafika. Taki Borek np. rzeczy do Almory rysował w photoshopie (własnoręcznie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Acoustica wave to mp3 converter czy jakoś tak. Konbwertuje mp3 do wave i na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 @Nikas: Był kiedyś program do tworzenia postaci stworzony w RPG Makerze. Poszukaj na www.rpgmaker.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 E tam. Ja się już od pewnego czasu przekonałem, że lepiej samemu zrobić grafikę jak się umie niż korzystać z tych generatorów xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Szukam darmowego (freeware, więc triale i shareware odpadają) konwertera do wma. Jakieś kupy cągle znajduję. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Audio Conversion Wizard. Niestety jest tylko 14 dniowa wersja testowa :/ Z darmowych to 4music Multiformat Converter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Może www.zamzar.com ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Poszukuję syntezatora mowy z opcją zapisywania do plików *.wav. Darmowy. Czy taki istnieje, a jeśli tak - jaka jest jego nazwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Poszukuję syntezatora mowy z opcją zapisywania do plików *.wav. Darmowy. Czy taki istnieje, a jeśli tak - jaka jest jego nazwa? Najprostszym jest Shit Talker - program do robienia żartów przez telefon, ale ma całkiem niezły syntezator który można uruchomić osobno. Nie ma możliwości zapisania do *.wav ale można zgrać to bodajże zwykłym Rejestratorem Windows po pokombinowaniu opcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 www.ivo.pl - masz tam syntezator mowy online i możesz sobie zapisać to co mówi do mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Siemka!szukam programu w ktorym latwo prosto mozna narysowac ladna grafike np ludzika do gry bo paint i game maker nie jest za dobre z gory thx! Hmmm...mam dość dobre połączenie kkilku programików : Pixia + Infran View + Idraw Chara Maker Bardzo świetne połączenie . Ewentualnie można do tego dodać Real-DRAW PRO 30 dniowy trial :bye1: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Szukam programu, który odinstalowuje Windowsowe shity typu Outlook Express, Internet Explorer, MSN Messenger, itp. Samo wykasowanie folderów niewiele mi daje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 http://www.tweakxp.com/article37318.aspx - Outlook http://www.dougknox.com/xp/tips/xp_messenger_remove.htm - Messenger http://reviews.cnet.com/4520-10166_7-6219945-1.html - Przeczytaj odpowiedź eksperta. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Z tego co wiem to wystarczy wejść w Dodaj/usuń programy i dodaj/usuń składniki Windows czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a nie ma jakiegoś "odinstalowatora"? :P grzebanie w rejestrze i folderach systemowych jakoś mnie nie pociąga xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 @miki: nikt nie jest na tyle głupim, żeby kasować programy Microsoftu przez Dodaj/Usuń Programy, bo tak to ich nigdy nie skasujesz. Spyro pewnie znowu będzie pierniczył głupoty, ale Microsoft zrobił takie coś, że tylko to stwarza pozory usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 @miki: nikt nie jest na tyle głupim, żeby kasować programy Microsoftu przez Dodaj/Usuń Programy, bo tak to ich nigdy nie skasujesz. No wiesz, nigdy nie próbowałem usuwać programy Microsoftu. Piszę tylko to co słyszałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Kit, Borek robił grafię do Almory w Dundjinni ;P (czyt. gotowe sprajty i mapujemy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 szukam programu do tworzenia *Stylów* na windowsa. Inaczej themy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 @up Ta firma co zrobiła StyleXP zrobiła taki, poszukaj na ich stronie (wersja próbna, chyba 30 dni) A sam poszukuje programu który po wpisaniu mu kilku ścieżek do rapida, ściągał ja po kolei kiedy tylko będzie mógł (tj. jeśli już minie czas przez który nie da się ściągać, choć lepiej gdyby obchodził ograniczenia :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wolfoxer - takie kolejkowanie można chyba ustawić w RapGet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dzięki tylko szkoda, że nie można obejść nim ograniczeń :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja natomiast szukam 'polecanego' IDE do Pythona wraz z Rad, działający na Linuksie. Boa Constructor już znam, wolę coś innego. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 A ja szukam programu (sorry za nudny początek, ale nie mogłem niczego wymyślić) do tworzenia gier, ale tylko do bijatyk. Program do tworzenia bijatyk. Rozumiecie? Bardzo proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 A GM już nie łaska? Poducz się GM-a i bijatykę sobie zrób! :P Tak na serio: żadnego nie znam, ale podobno było takie 'cuś' jak MUGEN, ale to przestarzałe (też podobno) jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Szukalem M.U.G.E.N'a ale strona z downloadem sie zepsuła, a na stronie oficjalnej to tylko gra, edytor postaci i pozomow do gry. A w Game Makerze to próbowałem, ale tego przykładu troche tak... nie pojołęm. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Na oficjalnej stronie MUGENa jest gra, bo to jest silnik który się edytuje, a nie program do tworzenia bijatyk :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi