Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Większy shoutbox gdzie można więcej pisać. Można tu gadać na dowolny temat. Mam nadzieję, że to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Moim zdaniem nie najlepszy. Jest już shoutbox a z tego zrobi się spamowisko ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Przecież shoutbox już jest :P Klozet imo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 <Ląduje na ziemi i umiera> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Matthew 16:20:52 mam pomysł ale zanim wprowadzę go w życie muszę poznać opinię. Chcę zrobić (grem w styló Tibji) topic pt. "ShoutboxX", w którym będzie można gadać więcej na dowolny temat. Co ty na to? Pytał się mnie na gg. Powiedziałem mu że to zły pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi