Force Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Siemka all a wiec tak chce tu umieścić moja grę strzelankę! Stworzyłem ja w FPS Creatorze nie pytać się z kąd mam pelną wersje ;] Gra rozpoczyna sie w zaułku ze smieciami w kturym budzisz sie po zrzuceniu z samolotu. Przechodzisz przez zaułek i odkrywasz zamaskowaną baze SWATA :lol2: . Musisz do niego wejść. Potem rozpoczyna sie 2 misja i w bazie odkrywarz ze SWAT znęca sie nad Terorystami(czyli twoimi kolegami ;]) a nawet ich zabijają. Potem automatycznie dostajesz sie do swojej bazy aby odbyc szkolenie (szkolenie jeszcze robie zrobilem tylko utrudnienie z kluczami do wejśća do Kalsy ;] Oto link: KLIK Sterowanie: W - do przodu S - do tyłu A - w lewo D - w prawo LPM - strzał Space - skok Shift - bieg r - reload enter - urzycie to chyba juz wszystko ;] Czekam na sprawiedliwa ocenę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Po co dajesz temat o grze której nie ma? Oo Wrzuć to lepiej do uploadera GMC bo nikt nie ściągnie niczego z megaupload bo brak wolnych slotów w Polsce ;=? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 W MEGAUPLOAD nie ma wolnych slotów dla polski, a toolbara nikt ściągać nie będzie, czyli nikt twej gry nie ściągnie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 1. Kto to terorysta :D (sorki że się czepiam, ale musiałem spytać) 2. On nie moża dać do uploadera, poniewarz jego gra prawdopodobnie waży więcej niż 30 mb. 3. Trzeba było dokładniej opisać gre i napisać temat jak już ją zuploadujesz (czy można napisać takie słowo?). 4. Lepiej rób gry w gamemakerze, proste gry 2d zrobione w gm są bardziej grywalne od gier robionych w fps creatorze, wiem, bo też mam, prawdopodobnie z tego samego źródła co ty. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ee nie chce mi się ściągać mu toolbara . Nie można na uploader? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ee nie chce mi się ściągać mu toolbara . Nie można na uploader? Nie może na uploader bo gra waży więcej niż 30mb :P A co do gry to nawet fajna tylko długo się ładuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 tylko długo się ładuje Międy innymi dlatego nie urzywam już fps creatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nie może na uploader bo gra waży więcej niż 30mb :P A co do gry to nawet fajna tylko długo się ładuje :D a teraz ja powiem że nie korzystam z IE i nie można na mozille ściągnąć MU toolbar :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Micanser nie wiesz moze jak siemodeluje w 3D i z kad moge sciagnąc 3DS Max vo ze strony producenta jest rejerstracja potrzebna ;( Jak mozzesz daj mi jakis kursek plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 3ds max jest płatny. Tak jak sądziłem, nie ściągnę tego brak slotów, a rejestru syfić sobie nie będę, więc znajdź inny serwer albo nic z tego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 imit możliwych połączeń dla kraju (Poland) jest obecnie wyczerpany. Prosimy spróbować ponownie za kilka godzin lub zainstalować pasek Nie mogłeś wrzucić tego na Rapid Schare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 @UP Żeby wygasło po miesiącu? Jest wiele innych a lepszych, choc znowu lepiej na rapid niż na to "coś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Można przecież zrobić dwuczęściowego zipa lub rara i wrzucić tutaj :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi