Remx Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Witam Gdy uruchamiam swoją gre to po kilkunastu chwila wywala ją i wyskakuje okienko z takim napisem: "Unexpected error occured when runing the game" Co może powodować taki błąd ?? Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Może nie potrzebnie dałeś image_scale=0; Też tak kiedyś miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 11 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Hmm dziwne pod XP mi dobze działa po ME włąsnie jest ten błąd zobaczcie moje najnowsze demo Demo v.110904 I jak coś to pwieccie czy działa bo moze to wina mego windowsa :unsure: ps: Wiecie skad mozna wziąść obrazek z MORO wojskowym :) najlepiej 800x600 albo jakis mały który mozna łączyć segmenty ten był by najlepszy :) pozdrawiam i dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Co do ubrań wojskowych znalazłem tylko takie: http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&i...ers&btnG=Szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 11 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Nie :) nie chodzi mi o ubrania a obrazek w takie ciapki moro bo chcę umieścić go jako tło w grze lub elementy menu oraz przeszkód itp.. Ale dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Września 2004 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 namaluj ciapki w paince i w ACDsee rozmaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Marmot: Wystarczyło zmienić jeden wyraz :) http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&i...ure&btnG=Szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 11 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2004 Dzieki za linki w ktoryms znalazlem odnoge do czego innego Moro Generator Plugin do Photo shopa który nam generuje maskowanie z roznych epok :) i odziałow ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi