adam014 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Od wczoraj trwają prace nad grą On The Speed. :] Oto co udało już sie zrobić: -Fizyka jazdy autem -Zmiana samochodu,dostępne są 3: Subaru Impreza Toyota Celica Toyota Supra -Menu Jest to pierwsze demo,a więc nie wszystko jest jeszcze zrobione. Proszę o oceny. Pliki: Download demo 0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Erm... lol? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Erm... lol? :P Wow Kaytku naprawdę rozbudowana wypowiedź. @Topic: 2,2 mb? Całkiem całkiem Przesuwanie samochodu w prawo nie działa (przy wyborze). Fajnie się to autko prowadzi, ale... to wszystko? Nic poza prowadzeniem samochodu demko nie oferuje? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 auto zakręca na lewej oponie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Wybór samochodu musze jeszcze poprawić. P.S: Pieter6,sam skręcasz na lewej oponie :P[joke] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Mała poprawka do tematu powinna być. Ta gra nie ma fizyki jazdy autem, gdyż żadne siły nie oddziałują na samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jak wybierasz samochód to tylko musisz używać strzałki w lewo bo w prawo nie działa. Czy ta gra będzie 3D jak to nawet może być fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No Adam postarałeś się :D Zniecierpliwieniem czekam na pełną wersję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Wypuszczam nowe demko.Trochę przytyło(4,7 MB),ale jest kilka sensownych nowości: -3 plansze (grafa poprawiona) -komputerowy gracz -10 samochodów(min.PorsheCarrera GT,Citroen Xsara,Lamborghini Murcielago) -opcja wyboru tras -poprawione wybieranie auta No to narazie tyle :P Download: https://gmclan.org/up682_4_onthespeedv3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ta wersja jest o wiele lepsza od tej pierwszej ale nie jest najlepsza mam nadzieje ,że gdy będzie pełna wersja to będę mógł powiedzieć z czystym sumienie "TA GRA JEST WIELKA" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 To jeszcze wersja 0.3 beta,więc nie jest doskonała.Mam plany zrobić jeszcze opcje kariery,ale mam problem z plikami ini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Sory za double posta,ale takie wydarzenie jak wydanie nowego dema to chyba usprawiedliwia. A więc tak: Zrobiłem opcje kariery i zapis stanu gry,troche nowych grafik doszło,a więc gra tyje :P Narazie zarzuczm screeny bo u uploaderze sie nie wrzuca. Menu główne: Menu kariery: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Przy wyściugu tło nie pasuje do samochodów (samochodu ładne, tło brzydkie). Równiez przeciewnik jeździ ciagle tak samo i można na niego wjechać. Przy zderzeniu ze "scianą?" czy co to tam jest, samochód momentalnie się zatrzymuje. Gra dość prosta i nie dopracowana. Jednak jesli ją rozwiniesz i dodasz dużo nowości to może być dobra, a nawet bardzo dobra :) Zależy w jakim stopniu przyłozysz się do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 dam ci rade. podczas gry trzymaj strzałkę w lewo i szybko naciskaj (nie trzymaj) strzałkę do przodu. Zobaczysz o co mi chodzi z tym skręcaniem na lewym tylnim kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 No może z tego coś fajnego wyjść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Daje nowe demko z karierą,to dopiero zalążek bo jeszcze muszę zrobić blokady tras,które trzeba odblokować,wygrywając wcześniejszy wyścig(pliki INI),kupno samochodu,coś jak BlachList w NFS:MW,i może jeszcze dam tuning. Link(5.4MB):http://www.gmclan.org/up682_4_onthespeedv4.html P.S: Mi sie tło podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Mam prośbe do Wisznu.Zrób jakieś punkty kontrolne bo tak sie głupio gra.A czemu? Ponieważ można zrobić tak że na początku wyścigu zawrócisz wjedziesz w mete i wygrałeś prosta gra.A jeśli tak niemiało być że to tylko tak w demo to powiedz jak coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Planszy od tyłu nie przejedziesz bo samochód kolo mety sie zatrzymuje(kariera),narazie tryb RACE jest tylko do pojerzdzenia,ale kiedyś zrobie wyścig na 3 lub 4 okrazenia,narazie skupiam się na karierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zmieniłem tło w grze,bo naprawde nie pasowało do gry o wyścigach,daje demko. Demko:http://www.gmclan.org/up682_4_onthespeedv5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Nie jest źle, gra może być ciekawa. Szkoda tylko, że grafika tras tak bardzo odstaje od reszty oprawy (np. samochodów). Poza tym po wciśnięciu ESC podczas wyścigu wyrzuca nas z gry zamiast cofnąć do menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 a czemu samochud przelatuje przez przeciwnika ????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Bo pracuje nad kolizją,zeby była coć troche realistyczna bo jak zrobie taką co teraz mam to mi samochody poleca w dwie różne strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A nie lepiej zostawić, jak jest? W końcu to zręcznościówka, a nie symulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ale to troche dziwne,że samochod z samochodem sie nawzajem przelatują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ale to troche dziwne,że samochod z samochodem sie nawzajem przelatują. Ekhm :]. Moim zdaniem też powinno zostać jak jest bo pomoże to unikać frustrujących sytuacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Daje kolejne demko,bo dodałem kilka nowości: -nowa muzyczka -2 trasy już wyglądają jak prawdziwe(screen) -w karierze działa już blokada tras(pliki INI) I to narazie wszystko. Screen: Demko sie uploaduje,dam linka w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Trasa wygląda naprawdę ładnie (choć dosyć ubogo). Miło byłoby, gdybyś narysował także własne samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Demko sie uploaduje,dam linka w edicie. No i gdzie to demko? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 No i gdzie to demko? Demko nie wchodzi na uploader,nie wiem czemu.Musze wam też powiedzieć że nie bedzie kontynuacji gry w 2D ponieważ straciłem plik *.gm6. Grę pisze teraz od nowa w 3D,nie powinna być pamięciożerna,bo będzie niewielka(coś jak MaluchSim),narazie daje wam do obejrzenia silnik gry:https://gmclan.org/up682_4_ots3D.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ooo widze że w 3D będziesz robić :thumbsup: Dam zaraz edita jak przetestuje . EDIT: No no fajne.Tylko dlaczego zamiast samochodu jest kula xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi