Exigo Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Kurcze.... nie mogę wytrzymać - Czemu każdy dzieciak robi sobie zdjęcie znad głowy pod kątem 30 stopni? :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 @up Zdjęcia z poziomu stosunku oralnego są dżezi i trędi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 ahahahah xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 http://img12.imageshack.us/my.php?image=szpagitxdhr6.jpg bla bla bla xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 @up Zdjęcia z poziomu stosunku oralnego są dżezi i trędi. Wiecie, że się wam nie uda:) dziecko, nie po to dajemy tu zdjęcia, żeby robić z nich karykatury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Od kilku stron nie pojawiło się zdjęcie, Nikusiowi się podobało, Twój argument jest błędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Skąd wiesz, że się podobało? może nie życzył sobie wrzucania tego tutaj? Może napisał to "hahaha" tylko dlatego żeby nie wyjść na sztywnego? Nawet pewnie nie pytałeś się jego o zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Przyznam, że mi też się to podobało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Pietrusiu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 DDusia, ja bym to bardziej nazwal "au, au ,au". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Pietrusiu, niezwykle interesujące, jak na to wpadłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 jakie "au,au,au" to nie boli (przynajmniej mnie xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ojj mnie by bolało ( jakby mnie ktos jakąś maszyną rozciągnął bo sam nie dałbym rady :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ehhe xD ja się sama rozciągnęłam :) A ta fotka jest dzięki jednemu z Gmclanowiczów , bo namówił mojego brata na zrobienie takowej fotki xD A na szpagat bardzo łatwo się rozciągnąć wystarczy chcieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Czy podczas robienia szpagatu nie słyszałaś jakieś dźwięku w stylu "Rrrrrip!"? I ponieważ lubię zwierzęta to pytam: Czy to białe puszyste, na którym położyłaś ręce to dywan czy twój piesek? Serio: Nice... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To jest dywanik xD a przy robieniu szpagatu nigdy nie usłyszałam rrrrip xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 http://img4.imageshack.us/my.php?image=0b2886c922mq9.jpg z najlepszą przyjaciółką xD ( ja to ta po prawej :D) a za nami kochany bohater 2 planu lol :P Doublepost. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 http://img18.imageshack.us/my.php?image=p2160107ks5.jpg beznadziejna mina, mam takie wrażenie. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 E tam. Ładnie. Beznadziejne miny to ja zawsze robię na zdjęciach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 A ja bede szczery, nie gorsza od Platynowych ale beznadziejna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 No to może ja jestem jakiś dziwny, ale mnie się podoba xD Normalny uśmiech, żadna głupia mina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Mnie chodzi o to ze zle swiatlo, wyglada jakby miala wasy. Do tego z dziwnego katu, nos tak znieksztalcony. Ale reszta ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ddusia,strasznie sztywniacką masz to grzywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 http://img18.imageshack.us/my.php?image=p2160107ks5.jpg beznadziejna mina, mam takie wrażenie. :x To się nazywa głupia mina: http://b12.grono.net/69/232/gallery-72993465-500x500.jpg xD Poza tym w spiętych włosach źle wyglądam :P Ddusia,strasznie sztywniacką masz to grzywkę. Ano też za takimi grzywkami nie przepadam. Trzeba to trochę postrzępić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 JA TEŻ TAKICH NIE LUBIĘ . No co,dobre winko truskawkowe o smaku wiśniowym to zawsze dobre wino jagodowe (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Nikt takich nie lubi, media kształtują tę modę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 teraz mam inna, krótszą :D a tym razem grzywka to będzie 100% lepsza... tylko musi mi urosnąć xD A no i fotka z Wigilii klasowej wiec daawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 A ja sie nie zgodze z reszta. Nie znacie sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Emmm xD Dzieki ... może się obronię, ale wtedy miałam duuże problemy z tą grzywą... Ona mi się kręci jak reszta włosów niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 znam ten ból. Dlatego nigdy nie miałam takiej prostej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi