Tymon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Marmot, nie ja zmieniałem sobie nick. :D Nobody, ale to tak trochę lipnie. Kiedyś nosiłem, ale wada się wyrównała. Trzeba sprawdzić znowu. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/13903452/7/ot...315b13eb2d.jpeg Mieszkania w Helmond ( Holandia, możliwe, że w innych miastach też takie są :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Tymciu, dlaczego palisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 patrzcie co znalazłem gnysek mnie rozwalił (takiej śmiesznej miny jeszcze nie widziałem) https://gmclan.org/uploader/1/19072008216.jpg Zdradzę wam pewną ciekawostkę dot. tego zdjęcia. Widzicie te piwo gnyska? Otóż nie jego tylko moje, akurat foto robiłem. ^^ Swoją drogą fajna parasolka została uchwycona co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A teraz coś specjalnie dla Pań ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 No ładnie to tak, takie usługi tu propomować :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 no łał ale fajnie xD propozycje na forum gm nie spodziewałam się xD ej a jakie to są usługi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 PhoenixPL, nie palę. Nie mogę bo bym się zabił na miejscu. Nie dość, że jestem uczulony na nikotynę to jeszcze jestem astmatykiem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @Tymon: No, ja mam minusy i jeszcze rosnę, to mi się wada powiększa :/ Może się w przyszłości zrobi operację ^^ A masz jakąś fotkę w okularach? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Mam, ale musiał bym chyba zeskanować. To było jak miałem 6-9 lat. EDIT Dobrze, że nie 69. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie wierzcie mu! Cała prawda o kotach: https://gmclan.org/uploader/1/1233331948216.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Chomiczek mi zazdrości aksamitnego futerka, słodkich oczek i przyjemnego mruczenia - nie słuchajcie go :P ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 hehe ja tam kocham koty :D wolę je od psów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @Chomiczek:But he is f*ckin cool @Tymcio: To siem bardzo ciesze. A ja chce być pieskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A ja chcę być panterką i to jeszcze różową ! Ale chcieć a mieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ej a jakie to są usługi?? Moja specjalność to masaż ^^ @Chomiczek:But he is f*ckin cool No właśnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A nie surki, ja chce być szynszylem takim bardzo futrzastym :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Masaż mmm... xD A ja chcę być ptaszkiem albo rybką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Może któryś pan admin-zwierzątko się umiłuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wychowanie bezstresowe na gmclanie. Zwierzątka zamiast administratorów, a zamiast ocen do gier będą symbole i będziecie dostawać słoneczka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Więcej zwierzątek na GMClanie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wychowanie bezstresowe na gmclanie. Zwierzątka zamiast administratorów, a zamiast ocen do gier będą symbole i będziecie dostawać słoneczka. :) Haha fajne! na serio tak bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Dont belevie in everything you heard. In Polish: GMClan zamieniłby się w brutalną rzeczywiśtość, a przecież każde z nas chce czasami odlecieć. PS: PsichiX swoimi niemoralnymi propozycjami ściągnąłeś na siebie kocią mafie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Więcej zwierzątek na GMClanie!! Moje ulubione :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Widziałem :PP OFFTOP: That's much better Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A teraz coś specjalnie dla Pań ;) ajćć. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Gnysiu, kojarzysz? ;> :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Co to?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 kolejne zdjęcie takiesamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 czemu raz wrzucasz b&w a gdzie indziej kolorowe? : OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi