Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie no dobre xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Od kiedy za to trzeba płacić? O_o Hm, źle przeczytałem. Myślałem, że chodziło o przeglądanie kto odwiedzał profil, a nie o ten durny bajer o niepowiadamianiu, z którego chyba dzisiaj to każdy korzysta. Źle przeczytałem, a Ty już musisz udawać mądrego ze swoimi protipami (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jeśli nie przerażają was obrzydliwe mordy. Ale się dorosły zrobiłeś przez te włosy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Hm, źle przeczytałem. Myślałem, że chodziło o przeglądanie kto odwiedzał profil, a nie o ten durny bajer o niepowiadamianiu, z którego chyba dzisiaj to każdy korzysta. Źle przeczytałem, a Ty już musisz udawać mądrego ze swoimi protipami (: Tak czy siak, komu jak komu, ale takie pomyłki tobie nie powinny się zdarzać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 No ok no, walnąłem małą gafę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/16/m...8ac79fd3eb.jpeg Próba zmieszczenia się w kadr lol http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/17/m...127d8aa453.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/18/m...06a5edc4ff.jpeg DO WANT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Wyglądasz jak dorf:):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XARA Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Jaś Fasola :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/16/m...8ac79fd3eb.jpeg Próba zmieszczenia się w kadr lol http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/17/m...127d8aa453.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/18/m...06a5edc4ff.jpeg DO WANT Masz duze brwi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 http://c88.grono.net/165/198/gallery-72791716-500x500.jpg blebleble. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dziwnie fajne oczy czy soczewki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 nigdy w życiu nie miałam soczewek. ale w rzeczywistości są kapeńkę ciemniejsze, tutaj się zrobiły takie po prostu. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Nastepnym razem daj foto z budyniem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 okej. : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Blargh, toksycznie zielone oczy! Łapać liczniki Geigera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Normalnie są takie. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 @Dziab: Chyba twoje pierwsze zdjęcie (post wyżej) bez dziwnej manipulacji kolorami, wtf? Swoją drogą rysy twarzy troszkę podobne do Oli Lindy i hmmm Agaty Buzek? @Flaque: Rzeczywiście duże te brwi, ale całe szczęście nie monobrew. :P Swoją drogą na ostatnim zdjęciu widać twoją religijność - cztery święte obrazki ułożone w krzyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 http://kofel.vot.pl/naked.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 @Dziab: Chyba twoje pierwsze zdjęcie (post wyżej) bez dziwnej manipulacji kolorami, wtf? przepraszam, już nie bd. :< Swoją drogą rysy twarzy troszkę podobne do Oli Lindy i hmmm Agaty Buzek? to źle? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 przepraszam, już nie bd. :<No właśnie, następne zdjęcia mają być bez przekłamań w kolorach! Swoją drogą rysy twarzy troszkę podobne do Oli Lindy i hmmm Agaty Buzek?Teraz nie, ale w przyszłości to już zależy... Popatrz na zdjęcia Buzkowej, niektóre są super, a inne wręcz tragiczne, brzydkie, kijem nie dotykać. Natomiast Ola to bardzo ładna laska. A skąd się bierze ta różnica? Bo Agata jest strasznie chuda... za chuda, koścista wręcz i to nie służy jej wyglądowi. Wniosek z tego taki, że nigdy nie należy przesadzać z odchudzaniem, ani też w drugą stronę oczywiście. A Ty jesteś akurat w wieku dorastania, więc musisz uważać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 W życiu nawet nie myślałam o odchudzaniu. : ) Ja nie mam takiej potrzeby, wręcz przeciwnie. Wiem, że powinnam przytyć, ale po prostu nie mogę. Ja mogę jeść, jeść, jeść i i tak pozostaję strasznie chuda. Za chuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Najlepiej to utyc w mlodym wieku aby potem nie miec problemow, ale za to miec problemy w przyszlosci. I tak zle i tak niedobrze :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Najlepiej to utyc w mlodym wieku aby potem nie miec problemow, ale za to miec problemy w przyszlosci. I tak zle i tak niedobrze :). No własnie najlepiej, ale nie którzy mają taką przemianę materii że nie ważne ile zjedzą to będą nadal chudzi, ja tak mam i chyba jak też Dziab napisała o czymś takim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 @Dziab: Taaaa... tylko się tak mówi. Spotkasz jeszcze chłopaka, w którym się kompletnie zadużysz, a on Ci nagle powie że jesteś gruba... i już po Tobie, welcome anoreksja. :) Niestety, ale człowiek już tak jest skonstruowany, że mu czasem zdrowego rozsądku braknie. A dlatego właśnie wspomniałem o odchudzaniu, bo widać po Tobie, że masz wrodzone skłonności do szczupłej sylwetki. @Poxipol: No właśnie to nie jest dobry pomysł, bo i tak wszystko sprowadza się do stylu życia. Ja przez całe życie byłem szczuplutki, a na studiach jak mnie wywaliło... Mimo, że mam normalną wagę, to moja twarz zrobiła się trochę pulchniutka, a i brzuszek wyraźnie urósł. Miałem się zapisać na siłownię aby co nieco przerobić na mieśnie, jednak mam lenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 @kofel tak, o tym mówiłam. @Ranmi Tak się składa, że ja naprawdę WIEM, że nie jestem gruba. W dodatku domyślam się, że to się szybko nie zmieni. Obiecuję Ci, że nie wpadnę w anoreksję. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Obiecuję Ci, że nie wpadnę w anoreksję. : ) Wszystkie tak mówią ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ale ja mówię szczerze. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Normalnie są takie. : O Fajny aparat :D Nie komórka, widać w oku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 ja w twoje 7 lat prawie nie wierze ;( żeby było do rymu <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Fajny aparat :D Nie komórka, widać w oku :P Ja się nie mogę go tam dopatrzyć. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi