sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 zastanów sie. a nad czym? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Gibson we własnej osobie: Zamułka przed kompem i po paru procentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Gibson we własnej osobie: Zamułka przed kompem i po paru procentach. lol, paru? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Włosotrzep v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Jaki znowu włosostrzep?Sam mam zamiar znowu zapuszczać włosy.xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Bagno, ale jesteś włochaty. : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ja tam lubie włochaczy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ja nie powiedziałam, że to źle.^-^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 To dla waszej informacji też jestem WŁOCHATY!!!!111one Rzucajcie się na mnie ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 potem. Już minęło to potem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Kolezanka przyjemnie wyglada, ladna, przynajmniej szczerze sie usmiecha, dzis to rzadkosc, heh, bo masa dziewczyn robi zdjecia z patosem. Tak czy siak Platyna, lepsza kolezanka niz Dziab :P bierz sie za Nia ;) Ale ta koleżanka jest zajęta :( i jest trochę starsza bo ja teraz zacząłem liceum a ona właśnie skończyła to liceum :D Zresztą ja się biorę za inną, moim zdaniem jeszcze ładniejszą ^_^ Chociaż nic nie stoi na przeszkodzie by brać się za kilka na raz ^.^ Dziab,daj inne zdjęcie proszę,tym razem sfotografuj całą swoją piękną twarzyczkę. Dołączam się do prośby :D Platyna,otwórz te oczy chociaż raz xD. Znajdę coś z otwartymi... Takie artystyczne :) A tu w okularkach kolegi xD Kurde ja zawsze przymykam oczy do zdjęcia wiec ciężko takie ładne z otwartymi znaleźć xD ja nie powiedziałam, że to źle.^-^ O tak! Dziewczyny kochajcie kudłatych! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Bassmaster we własnej osobie. :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 @Bass: Zbyt poważne. OFF: Odpalże x'a. Chyba się pofatyguję i kupię w pon. ten nieszczęsny router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Od lewej, Borek ja, Gnysek, Beczo i Ranma. Ave! Nie chce mi się poprawiać oczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Haha... a Gnysek ma mniejszego.. Kurde, Tymon.. postarzałeś się xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ranmus na tej fotce to trochę wygląda jak ten z Czesław Śpiewa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 jaka z Was ekpia^^ ale Ranma...jak on poważnie wygląda! z całym szacunkiem^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 @Zdjęcie adminów: ... Eee.. tego... trochę inaczej was sobie wyobrażałem... kto wam to zrobił (nie chodzi o to kto zrobił zdjęcie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 O rly? xD Zdjęcie samo się zrobiło. To wszystko wina słabego oświetlenia. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Tymon, czemu gryziesz laptopa? :( E: Na tym pierwszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Programerzy z białowieży. lol. Jeden przegania drugiego. Jakoś Borek na tym zdjęciu tak normalnie wyszedł. ; p a Tymona nie widać, ale stary DZIAD, Gnysek wygląda jak by go nie dokarmiali. ; p a Ranmus wygląda jakby miał zaraz zgona zaliczyć. ;ooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ja też inaczej! bo.. wiele daje avatar. jesli borek ma taki poważny, groźny avatar, to wyobrażałem sobie go jako starzej niż na zdjęciu wyglądającego faceta, i ranmę też, ale on, czy własciwie, ten pan, wygląda nieziemsko^^ fajnie po prostu. PS Masz jeszcze zdjęcie Ranmy? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Spoko, to jeszcze zdjęcie przed balem. ;P To cześć. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Tymon na drugiej fotce ma roksorską minę ;p PS Masz jeszcze zdjęcie Ranmy? ^^ Kilkadziesiąt stron temu Borek dawał dobre zdjęcie Ranmy przerobione na okładkę Silent Hilla :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 gnysek przypominasz mi mojego wujka :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 o... 80 stron nie chce miu sie przeglądać... teraz to normlanie Ranma rulezzzz^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Tymon, czemu gryziesz laptopa? :( lolololol. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 O rly? xD Zdjęcie samo się zrobiło. To wszystko wina słabego oświetlenia. :D Tymon ten tam na prawo to...tooo..tooo niepamietny BECZO ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ranmus,wyczuwam u ciebie Epicki spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi