PoxiPol Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Heh, pablo, to ci akurat przyznam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Swoją drogą Bassmaster nie będzie zadowolony. wejdź w Nikasa profil. : O w jego `O mnie`. "na Twoim miejscu również bym się cieszyła.^-^ " no a to co miało znaczyć? ^^ To chyba oczywiste. Gdybym była Tobą, cieszyłabym się, że Dziab Cię kocha. : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Moja mordka^^ http://img25.imageshack.us/img25/1706/6a43b5b983yb9.jpg kurde xd skąd się wziąłeś?<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Flash aparatu to ZUO! O.o taktaktak. też nie lubię flesza. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Eve, a czemu się pytasz? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ma zapewne taki sam powód, co ja. ehe. : OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ehe. : OO Mrrrrau ^.^ O wygrzebałem jeszcze jedno fajne zdjęcie: Siostry bliźniaczki xD Oto ja w sweterku tej koleżanki obok xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Mrrrrau ^.^ O wygrzebałem jeszcze jedno fajne zdjęcie: Siostry bliźniaczki xD Oto ja w sweterku tej koleżanki obok xD Czy kolezanka myje zaby colgate 12/7 dzielone przez 0 dajace wynik czystosci ? Jesli tak to super :D Dziab jest ruuuuuuda xD cos tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 wcale nie. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Dziab jest ruuuuuuda xD cos tak mi sie wydaje Dziab ma małe piegi, coś tak mi się wydaje. ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 wszyscy mi ich zazdroszczą. a ja bym je chętnie komuś oddała. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja dziękuje, ale z tego zdjęcia tak naprawdę nie widać czy jesteś ładna. ; ) ( no ale, ale, nie będe taki nie dobry, jak na mój gust jesteś ładna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 na poprzednich stronach są jakieś moje zdjęcia. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 kurczę, no bo wszscy tu panowie są ładni i nie wiedzą czy Ty jesteś, bo chcą Ci to powiedzieć^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ehe. : OO Ja sie zastanawiam, czemu Dziab zawsze daje do fotografowania prawy profil twarzy, z kamera nachylona pod katem pionowym 63 stopni. Dodatkowo to zdjecie jest z makabrycznym zoomem, czego nie polecam Ci przy jasnej karnacji z pieguskami.. bo sie rzucaja w oczy, za bardzo. I nie to ze piegi sa brzydkie, wlasnie pasuja brunetkom (mi sie to bynajmniej podoba) ale jak wiadomo, co za duzo to nie zdrowo :P Mrrrrau ^.^ O wygrzebałem jeszcze jedno fajne zdjęcie: Siostry bliźniaczki xD Oto ja w sweterku tej koleżanki obok xD Kolezanka przyjemnie wyglada, ladna, przynajmniej szczerze sie usmiecha, dzis to rzadkosc, heh, bo masa dziewczyn robi zdjecia z patosem. Tak czy siak Platyna, lepsza kolezanka niz Dziab :P bierz sie za Nia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Eh Oh. Dziab zrob sobie nowe zdjecie :) Nie wlepiaj starych. A ja bym zapodal jeszcze jedno, ale mam dokladnie taka sama fryzure co pieter na niej wiec nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 taktaktak. też nie lubię flesza. :< Czemu? Jest przydatny gdy np. robisz jakieś foto a mało Ci światła :) Anyways, that's me: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 @Poxi ono nie jest takie stare przecież, ma 13 dni. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Zsiwialem w ten czas. :>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Bagno, wyglądasz na ######stego zamuleńca, wychodzisz czasem na dwór? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Bagno, wyglądasz na ######stego zamuleńca, wychodzisz czasem na dwór? ;x Nie wychodzę :sp_ike: I've no life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 akuart sie nie zgodzę, bo bardzo duzo piegów bardzo lubie^^ a Bagno nie wychodzi bo sie od gma oderwać nie moze : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja sie zastanawiam, czemu Dziab zawsze daje do fotografowania prawy profil twarzy, z kamera nachylona pod katem pionowym 63 stopni. Dodatkowo to zdjecie jest z makabrycznym zoomem, czego nie polecam Ci przy jasnej karnacji z pieguskami.. bo sie rzucaja w oczy, za bardzo. I nie to ze piegi sa brzydkie, wlasnie pasuja brunetkom (mi sie to bynajmniej podoba) ale jak wiadomo, co za duzo to nie zdrowo :P Przepraszam. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Dziab,daj inne zdjęcie proszę,tym razem sfotografuj całą swoją piękną twarzyczkę. Platyna,otwórz te oczy chociaż raz xD. Bagno:Miałem podobne włosy do ciebie. Dziab,ile masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Bagno nie wychodzi bo sie od gma oderwać nie moze : P Ja nie GM'owiec, mnie inne języki programowania "kręcą" + grafika :) Jak coś to zrobię jeszcze zdjęcie z profilu, bo za mną jest kupa włosów btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Dziab,daj inne zdjęcie proszę,tym razem sfotografuj całą swoją piękną twarzyczkę. potem. Dziab,ile masz lat? w zasadzie 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Bagno to jednak bagno.... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Eve, a czemu się pytasz? ^^ bo wyglądasz jak słodki Hiszpan Xd <3 edit. masz starszego brata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 oł^^ ciesze sie. a mogę jak Włoch? bliżej mi do nich^^ nie mam; ) za to nadrabiam młodszym; ) ja 16, on 3 mniej; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Aj. Hiszpan, Włoch.. bez różnicy <3 Muszę się zastanowić.... cholera (; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi