Pental Stary Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Hmm, PoxiPol, po tym poście stwierdzam, że także należysz do grupy lizusów :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tzn? chodzi mi o to ze to on sie podlizuje, ale mu to nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja się nie podlizuje ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 I znowu Kleju wywołał burze, a Bass się podlizuje. Ja pasuje... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie udzielaj się, i tak Marmot cię nie kocha :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 @Pental: Nie martw się nie szukam miłości Marmota tylko... no taki Bass... no zobacz podlizuje się cały czas może chce dostac -1 warna za wstawiennictwem Dziaba? Nie no dżołk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dobra, od teraz każdy kto da foto innego użytkownika dostanie warna, bo te "zgadywanki" są idiotyczne. Wróćcie do tematu topicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Z serii zgadnij kto to. :) . E no. Nie spytałeś się mnie wcześniej o zgodę. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie :). Ale jesteś taka ładna że musiałem to wstawić ;3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wcale nie jesteś, bassmastar kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 zgadzam się z flaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie kłamie jesteś ######sta dziewczyna =***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie kłamie jesteś ######sta dziewczyna =***. Czuje sie jakbym byl na fotka.pl nie gmclan.org. A tak z ciekawosci stwierdzasz ze jest z.. ekhm fajna ale pod wzgledem urody czy z zachowania. Bo jak to drugie to troche dziwne, ze po poznaniu na forum takie wyznania. No chyba ze Wy sie znacie z "reala" tak wiec to inna sprawa. Nic mi do tego ale zawsze mnie dziwily troche az takie wyznania. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 to jest okrrropne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ludzie, troche powagi... Bass, jak chcesz sie umowic czy tym podobne, to na GG czy PW do Niej napisz, a nie cyrki tu na forum robisz. Ja rozumiem, valhalla, no ale.. dobrze powiedziane - tu sie powoli robi fotka.pl heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ale ja nie chcę, żeby on do mnie pisał! :< Nie nasuwaj mu tej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Skazałaś się na to podając swoje gadu w profilu. btw. Ja wiem po co ona tu jest. Jak wiadomo przyszli programiści mogą mieć duży zarobek. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Dziab, po co mówiłaś, że jesteś dziewczyną? Teraz się przez ciebie 10-stronicowy thread robi >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Przepraszam, żałuję. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Możecie wrócić do tematu? Bass, nie zaśmiecaj wątku, chcesz pogadać z dziabem to won na jej/jego gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Aparat paskudny, ale i tak jestem hot. Coraz młodszy się robię na tych zdjęciach. Szkoda, że to tylko zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 a ile lat masz? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Piętnaście I PÓŁ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ajajaj. Nie wyglądasz. : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 No chyba ze Wy sie znacie z "reala" tak wiec to inna sprawa. Nic mi do tego ale zawsze mnie dziwily troche az takie wyznania. ;P Dużo ludzi się zakochuje w tym oto markecie o_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dokładnie, a może się znają z Biedronki?! Dyskryminujesz ich wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @Flaque Znow po twojej lewej ten usmiechajacy sie kolega xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dokładnie, a może się znają z Biedronki?! Dyskryminujesz ich wtedy. A to przepraszam, zawsze staram sie byc tolerancyjny. Nie wyszlo. :( No dobra, "moze znaja sie z swiata rzeczywistego?" Teraz chyba lepiej, braklo mi po prostu slow. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja widzę na zdjęciu Flaque photoshopowy filtr Ale przyznam racje Dziab, nie wygladasz na 15.5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja widzę na zdjęciu Flaque photoshopowy filtr A ja ciemność widzę, bo to wina aparatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi