Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zabawnyś ty :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nie no, to było serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Piekło wygląda dość fajnie. I JEST TAM ŚWIAT LODÓW ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ja tego gościa skądś znam. Z Bełchatowa :/ Czyżby to było owe Piekło? :huh: -- fajny fryz. Mi się kojarzy taka fryzura z hipisami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jakiego gościa ?! To są 2 dziewczyny xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Serio? :o OMFG EPIC FAIL 4 EVER do sześcianu :D Sorry :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Swoją drogą, chyba ich koleżankę znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ej no :P Nie jestem rodzajem żeńskim! : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mam wrazenie ze Sernat to jakis kumpel Dziab/jej tajne drugie konto ;d @up zetnij wlosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Mam wrazenie ze Sernat to jakis kumpel Dziab/jej tajne drugie konto ;d +1 @up zetnij wlosy nieeee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No wczas... Przecież to wiadomo od razu . Wystarczy popatrzeć kiedy założone konto i AKURAT to coś weszło do tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Uwaga! Odpisuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No wczas... Przecież to wiadomo od razu . Wystarczy popatrzeć kiedy założone konto i AKURAT to coś weszło do tego tematu Wiek: 13 lat :thumbsup: Drugi Bedziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 yyyy.... no i? :huh: E: to było przed jego editem. Nie było nic o mnie! Drugi Bedziom? Nie. Kimonek jest zbyt inteligentny, żeby być MOIM multikontem : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No i co z tego że mam 13 lat i napisałem to coś ? Przecież nie wiem kim jesteś, weź pomyśl -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @up zetnij wlosy Ty też długie nosiłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Kimonek jest zbyt inteligentny, żeby być MOIM multikontem : D To niech wykaże się tą inteligencją :) . Bo takie oksymorony w oczy rażą. No i co z tego że mam 13 lat i napisałem to coś ? Przecież nie wiem kim jesteś, weź pomyśl -.- No jak na 13 lat to dość pyskaty jesteś :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak na nieznany wiek i długość stażu na forum to za bardzo się mądrzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Hah :D To pochwal się swoim wiekiem i inteligencją :) I mogę się nawet założyć że moja inteligencja przewyższa Twoja :) A w ogóle , to przyszedłeś/aś tu po to, by pisać gry i programy ,czy po to, by się wymądrzać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Hah :D To pochwal się swoim wiekiem i inteligencją :) To może być dla niego trudne. I mogę się nawet założyć że moja inteligencja przewyższa Twoja :) O, tu bym Cię nawet poparł. Skoro kolo nie rozumie tego, że to, co się pisze trollując, jest zazwyczaj nie na serio, to ja już nie mam wątpliwości. E: uwaga! odpisuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Hah To pochwal się swoim wiekiem i inteligencją Ani tym ani tym się nie chwalę, "poznasz głupiego po czynach jego" ;) . Skoro kolo nie rozumie tego, że to, co się pisze trollując, jest zazwyczaj nie na serio, to ja już nie mam wątpliwości. Czym dla ciebie jest trolling? Bo to głupie, gdy 12 latek mnie poucza co to jest, a, jak widać, sam nie wie :) . A w ogóle , to przyszedłeś/aś tu po to, by pisać gry i programy ,czy po to, by się wymądrzać ? Nie martw się, tutaj się nie nabija postów, więc mogę "zaszaleć" ;) . W ogóle ciebie nie kojarzę, dlatego też weźmy taki przypadek Bedzioma. Czy choć jeden z jego postów gdziekolwiek był na temat? Ja mam ich kilka i z nich chyba można więcej wartości wyciągnąć. A jeśli tak bardzo chcecie wiedzieć, co to jest trolling, to podam wam przykład: To pochwal się swoim wiekiem i inteligencją I w tym samym poście Kimonka: A w ogóle , to przyszedłeś/aś tu po to, by pisać gry i programy ,czy po to, by się wymądrzać ? A teraz dosyć marnowania czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 To ma ze 2 lata, ja nie moge ja tego gościa skądś znam. Z Bełchatowa :/ Czyżby to było owe Piekło? :huh: nie ma tu zadnego goscia, poza tym w zyciu nie bylam w zadnym belchatowie, a na zdjeciu jest wwa centrum, amen. Mam wrazenie ze Sernat to jakis kumpel Dziab/jej tajne drugie konto ;d kiepscy z was detektywi, madrale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @Dziab - dobra, już przeprosiłem za ten fail :/ I to on się wymądrza, a nie my, więc nie pisz do nas per "mądrale". @Sernat - nie, to, co napisał Kimonek, to nie jest trolling. Zresztą ja pisałem o tym offtopie na 8 stron. I huj mnie to, że mam 12 lat. A Ty ile masz, mądralo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @Sernat - nie, to, co napisał Kimonek, to nie jest trolling. Owszem, był, bo autor najzwyczajniej w świecie zrobił sobie ze mnie jaja i o mało nie sprowokował do odpisania. Wiesz już co to :) ? A teraz mam taką mega prośbę, by zakończyć ten offtopic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @Dziab - dobra, już przeprosiłem za ten fail :/ I to on się wymądrza, a nie my, więc nie pisz do nas per "mądrale". chodzilo mi o prosiaczka i Kimonka, nie ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @serowa natka pietruszki (czyt. sernat) ... bosz... Pierwszy dzień na forum i już narobić sobie wrogów? gz 4 u. @up - a kto to prosiaczek? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 waxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 a no tak, fenks. A YXE przygląda się tej dyskusji i zaczyna rozważać różne wyjścia z sytuacji... O! Już skończył! Dobra, ja już postaram się nie udzielać w tej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dziab, która to Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Z hipisowską opaską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi