Kofel Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Osz Ty!!! Zepsuty dzieciaku :D EDIT: Tam wśród zniczy leży Leszek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Leszek? Jak coś to ja zgadłem 2 :) Ranmę i Psysia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ale Ranmusa nie Ty pierwszy zgadłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Faktycznie. Nie zauważyłem. Ale strzelałem bo Ranmusa nigdy nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ten przy słupie to pewnie Kofel!? zgadłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Gratuluję temu co robił zdjęcia XD . Ranma, to wrzuć te 2 co ty robiłeś ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Proszę: http://dl.dropbox.com/u/3946414/gmclan/S6307814.JPG http://dl.dropbox.com/u/3946414/gmclan/S6307815.JPG Dla porównania zdjęcie zrobione minutę wcześniej przez autora wszystkich poprzednich zdjęć: http://dl.dropbox.com/u/3946414/gmclan/S6307813.JPG ps. Była ulewa, dlatego każdy ma mokre włosy i ciuchy (chociaż w sumie nie widać tego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 A więc psyś jest podobny do Chris Martin'a. Koniec kropka. : D Coldplay yee :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 a ja dopowiem że fakerki pokazuje bo jestem zmęczony podróżą, w butach które mi poharatały stopy, więc zrozumcie moje zachowanie :> a była to wyprawa którą jechaliśmy nad morze tramwajem, pobrechtaliśmy się z jednego karka, pozwiedzialiśmy molo i potem przez ok 4 godziny bodajże na buta wracaliśmy :D btw. tekst tego karka do kumpla przez telefon: sluchaj, wykminilismy 4 kurwy, ale takie łyse, mowie ci, szmacichy kurwa w getrach [...] i tym podobne wiązki, a jakie przejęcie w głosie miał, laliśmy z niego całą drogę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Kuba jaka mina, Psys, wcale nie lepsza :D Ehhh, moje żuczki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Psichix komar Cię ugryzł w lewą nogę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 zgadza sie, ale glupi bylem i drapalem jak swedzialo zamiast zostawic i sie rozroslo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Btw. ładne skarpetki masz YXE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 dobra dobra, nie podlizujcie sie tak - mialem tez pedalskiie zolte bodajze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 To ja zarzucę jakieś foto. Moja ekipa, zgadnijcie który to ja ; D (oczywiście nie pytam tych, którzy mnie widzieli) ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 To ja zarzucę jakieś foto. Moja ekipa, zgadnijcie który to ja ; D (oczywiście nie pytam tych, którzy mnie widzieli) ; D Ten na dole po lewej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ten co leży czy ten co szatana pokazuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 WOLOLOLO GOŚCIU W OKULARACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 pudło Nikas ; DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ten co leży czy ten co szatana pokazuje ? ten co "szatana pokazuje " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 również pudło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 przecież ja wiem który to ty twój kolega po prostu wygląda jak częsty bywalec manieczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 częsty bywalec czego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 no manieczki czy protektor to takie kluby dla technozjebów czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ładna ta dzierlatka w czapce :) A ty to ten w niebieskiej koszuli w paski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 lolik to ten na środku, po prawo od laski w czapce popsułem wam zabawę heheheheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zgadnijcie który to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zgadnijcie który to ja. Kurde, jest za to jakaś nagroda? Mogę się namyślić i jutro wysłać odpowiedź drogą pocztową? ps. nudziło ci się robiłeś sobie jak noob fotki? trolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Co do tamtej fotki to na pewno ten koleś co trzyma butelkę z napojem alkoholowym i obejmuję niewiaste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 ten po lewej czy po prawej? bo jest dwóch którzy "niewiastę" obejmują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi