Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja zgaduje ,że są to dziwki ,bo tak pod latarnią siedzą... trafiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Pisz za siebie. ;) Inne, równie dupowate: http://dl.dropbox.com/u/3946414/gmclan/S6307810.JPG Ogółem pisząc, wszystkie są takie same poza dwoma, których autorem jestem ja (i cykałem je z tego samego aparatu, tuż po tamtych). @Pepsi: Tam nie ma latarni, więc to nie dziwki, ale strzelaj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Gratulacje dla osoby robiącej grupowe zdjęcie na zlocie. Rozmaz niemiłosierny: http://dl.dropbox.com/u/3946414/gmclan/S6307809.JPG Po moim drobnym retuszu: http://dl.dropbox.com/u/3946414/gmclan/gmclan_1937.jpg Zgadywać who is who! Gnysek po lewej, ranmus to ten znak z "@" na srodku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dawno swojego pyska tu nie pokazywalem, no coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Aż mnie cofło :( Z taką urodą może wygrasz Miss mokrego podkoszulka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dawno swojego pyska tu nie pokazywalem, no coz... CENSORED O KUR*A serio, daj to w linku, albo zacenzuruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Anty, jesteś nie lepszy. Weź nie cytuj! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Aż mnie cofło :( Z taką urodą może wygrasz Miss mokrego podkoszulka xD Nie rozróżniłeś płci, przez włosy? /facepalm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 OMG TO CHŁOP ,AŻ SPADŁEM Z KRZESŁA! Edit :zetnij włosy... mała rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 YXE to ten w koszuli po prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Tak, podpowiem, że Gnyska nie ma na focie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Anty, jesteś nie lepszy. Weź nie cytuj! ;) poprawiłem :) Tak, podpowiem, że Gnyska nie ma na focie. To kto jest znakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Tam jest Borek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Borka też nie uraczycie. A znakiem jest strefa wolnych internetsów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ranma 2 od prawej? Bo tak pamiętam chyba że zwykle krótko ścięty. EDIT: Psyś po samej prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 OMG TO CHŁOP ,AŻ SPADŁEM Z KRZESŁA! Edit :zetnij włosy... mała rada Prędzej się powiesze. >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ja wiem, ja wiem, kto jest na zdjęciu ! ale nie powiem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja strzelam. YXE jest obok ranmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Lolki Ranmus robił zdjęcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Tak jest, ja to ten drugi od prawej. @Pepsi: Lolku, nie ja robiłem rozmazane zdjęcia, tylko ktoś inny. Mi się natomiast udało cyknąć normalnej jakości i do jednego z nich zapodałem linka, ale psichix usunął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 wygladasz jak moj kolega Dawno swojego pyska tu nie pokazywalem, no coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 może jeszcze powiesz, że to on ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dobrze ,że napisałeś pysku :) 1. Masz za duży nos. 2. Zapinasz koszule jak pedał. 3. Masz włosy jak lesba. 3. Masz minę jak Bi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @Pepsi Popatrz na siebie za nim ocenisz kogoś innego. Nie każdy jest ideałem - Ty też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Pepsi ma bana na 30 dni za obelgi wobec innego usera, 30 dni bo już nie raz podpadł, a za każde multikonto przedłuzę mu o kolejne 30 dni. Nauczka dla tych co zbyt swobodnie mówią o innych - tolerancja na tym forum to podstawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dokładnie @Pepsi I jeszcze coś dodam. Jeżeli Ty się uważasz za ideała, to proszę pochwal się jak Ty wyglądasz. Pokaż, że masz mały nos. Pokaż, że zapinasz koszulę jak normalny człowiek. Pokaż jak masz super na oliwione włosy. Pokaż jaką masz minę. No sory, ale tak człowieka się nie obraża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 przestańcie jeździć po pepsi ;C 30 dni to chyba wystarczająco surowa kara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zbanuj jeszcze święty mikołaj, bo to jego multi było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Właśnie. Musicie odgadnąć jeszcze 3 osoby ze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 kofel przy słupie i snake pod nim. Zniszczyłem zabawe, wiem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi