Backspace Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Wojzax, wyglądasz jakbyś miał zaraz się popłakać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Bo jak patrzę na niektóre twoje posty to człowieka nachodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Bo jak patrzę na niektóre twoje posty to człowieka nachodzi. dobre! jejku słodziutki mój! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ja i moje murzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Który to ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Pewnie ten czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Nie, to ten biały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Już wiem. Ten niewidzialny. Oni go trzymają. W końcu to jego murzyny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Zaraz wrzucę swoją fotę. Bo jak patrzę na niektóre twoje posty to człowieka nachodzi. -.-' O to ja: Wygłupianie Forever xO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Mniej więcej tak sobie ciebie wyobrażałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 @4tk - : ) Co ty im tam robisz o flaku, ze oni tacy szczesliwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Mniej więcej tak sobie ciebie wyobrażałem. Wyrabiasz się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Mniej więcej tak sobie ciebie wyobrażałem. Mam to uznać za komplement? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 W twoim przypadku raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Moim zdaniem raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 A czego się po nim spodziewałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ja takiego wielkiego uśmiechniętego przycisku Ctrl z kawałkiem pizzy w lewej dłoni. Tylko z tym uśmiechem się pomyliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 A lewej dłoni nawet nie widać. Tak wgl. wiesz że to backspace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 O rzeczywiście. Do tej pory zawsze był to dla mnie ten sam człowiek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Oo tak, różnice są niewielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Wojzax, wyglądasz jakbyś miał zaraz się popłakać xD Zaraz wrzucę swoją fotę. -.-' O to ja: Wygłupianie Forever xO Tak w ogóle to kto tu wygląda jak by miał się popłakać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Niewinne zdjęcie z wycieczki z targów informatycznych na których były prawie same drukarki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Przepiekne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Cudowne zdjęcie tylko mała uwaga, gdzie ono jest? ED: Pojawiło się, D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Z takiej wiochy małej co się nazywa Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Hah, Nirvan, gdzie = jego nie widac, a nie w jakim miescie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Dawno chyba mnie tu nie było. : O Widać podobieństwo porównując mimikę twarzy? ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Też to zauważyłem ale nie chciało mi się pisać posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi