PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ta choinka w koncie jest taka duza, motywujaca i wgl ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ta choinka w koncie jest taka duza, motywujaca i wgl ; p Ze dwa razy większa od mojej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Lol, u mnie w szkole to zaszpanowali bo kase od unii dostali, i kupili taka ze na 2 pietrze widac czubek ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 u mnie kasę z unii przeznaczyli na projektory, dzięki czemu są ciekawsze lekcje :) szkoda tylko, że akurat jak skończyłem gimnazjum .___. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 W anglieskich szkolach to musza miec projektory i interactive boardy, inaczej nie moze byc szkola publiczna ; O Oczywiscie, to nie wsyzstko co jest potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 http://i49.tinypic.com/29vxmjt.jpg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 http://img687.imageshack.us/img687/6434/20100218174.jpg Piłka śnieżna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ale jesteś hardkor, w samej bluzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Bez rękawiczek też, bo po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 w samej bluzie Ej, a spodnie to co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ale jesteś hardkor, w samej bluzie Spróbuj grać w jakąkolwiek piłkę w kurtce A czekaj, teraz nie możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 no, widzę, że z twoim poziomem jaki sobą i swoimi żartami reprezentujesz (chociaż i tak zawsze był niski) jest coraz gorzej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Czemu żart? Przecież po operacji chyba nie powinieneś grać w piłkę, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Poruszamy tematu tabu :( . - Hihi, ale decha z ciebie... - E? - ...No co, może racji nie mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Tematem tabu to by było gdyby Nikas wszystkich o tym nie poinformował. Wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 nie jest to dla mnie temat tabu, ale w ustach stasia brzmi to co najmniej ironicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Bo jestem zawsze tym złym. Ale grać w piłkę w kurtce nadal jest bezsensowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Hmm, w sumie grać w okularach też nie idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Prawda, co jest jednym z wielu powodów dla których soczewki są lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Soczewki nie są bezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Bezpieczniejsze od okularów. Czyli całkiem bezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Ja mam okulary od wczoraj i nic mi się nie stało. Twoja teoria nie jest prawdziwą :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A ja mam soczewki od miesiąca i nigdzie nie napisałem, że okulary nie są bezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A ja nie mam soczewek i nigdzie nie napisałem, że są bezpieczne :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A ja nie mam okularów i soczewek bo są dla noobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 O Lenin, doj**ałeś tym zdjęciem. W końcu konkret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 A ja noszę okulary od kilku lat i jakoś nigdy nie miałem przez nie problemów, wiec tudzież są bezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ja nosiłem kiedyś okulary i było dużo ofiar w ludziach i zwierzętach. zdecydowanie bezpieczne nie są. (czyli o czym jest ten temat?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 http://img687.imageshack.us/img687/6434/20100218174.jpg Piłka śnieżna :) Świetnie tu pasuje tekst , nasze bloki są zaje^$^#$e :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dawno chyba mnie tu nie było. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi