Japanstache Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Malego siusiaczka silikonem sie nie poprawi... A ten co mówi, że technika ważniejsza ma małego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Dziab: tak sobie wmawiaj :) Bedziom coś próbuje lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Dziab: tak sobie wmawiaj :) ale co? ze nie macie zycia? Dziab, przeciez masz jeden arcywazny argument przeciwko facetom i jeszcze go nie wykorzystalas? Malego siusiaczka silikonem sie nie poprawi... :> Nikt tu jeszcze nie wrzucil zdjecia z fajfusem na wierzchu, byloby, ze nie wiem, a pisze i wmawialiby mi, ze maja po 698690854cm, a ja nadal nie mam cyckow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No nie no, nie każdy tu nie ma życia. Ja mam aż 1/5. I nie spinaj się już tak Dziab, bo to nie ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Bedziom coś próbuje lol ale co? ze nie macie zycia? ja mam aż 1/10 :< Nikt tu jeszcze nie wrzucil zdjecia z fajfusem na wierzchu, byloby, ze nie wiem, a pisze i wmawialiby mi, ze maja po 698690854cm, no właśnie na tym polega "samczy fart" ;) a ja nadal nie mam cyckow no bo nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Bedziom, tez widzialam, zanim zedytowales posta :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jestem skłonny zrobić gmclanową ściepę na bilet i kwiatki co by bedziom pojechal do wawy i dal je dziabowej na zgode. Kto jest za? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A i z tego co pamiętam, to nie twoje zdjęcia robiły furorę, tylko domniemany brak ramiączka od biustonosza na zdjęciu Ddusi. Bodaj ze 3 strony zanim odpowiedziała w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 moge nawet polowe polowy wyplaty na to przeznaczyc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Morro - gdybym ja wtedy był, to byłoby 5 stron, nie 3 :P @Ranma - i tak będę jechał w ciągu m/w 3 tygodni do Wawy :D @YXE - a dużo zarabiasz? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Oh, wpadnij do mnie Bedziom :************ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Morro: Ty to masz pamiec. Najstraszniejsze jest, to ze ta fotka jest do wygooglowania, poza tym w wynikach napatoczyli sie marmot, nikas, gnysek oraz wspolne zdjecie adminow sprzed lat. Ocenzurowac gugla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ranma - i tak będę jechał w ciągu m/w 3 tygodni do Wawy Czekam na zdjęcia Bedzioma i Dziab (od barków w górę, żeby nie było dyskusji o cyckach. Obu stron.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Dziab - chętnie!!111 Masz już 15 lat? :] @Ranma - o to fajnie, wyguglam sobie :D @Japan - jeśli waćpanna raczy się ze mną spotkać - prze Cię bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 I tak będzie widać galaretę na twarzy bedzioma :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 moge nawet polowe polowy wyplaty na to przeznaczyc!Ty mi lepiej oddaj szmal, a nie bedziesz mi tu w bedzioma inwestowal! Tym samym zostawilem dowod pisemny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 I tak będzie widać galaretę na twarzy bedzioma :< ohohohohoh, spadlam ze stolka @Dziab - chętnie!!111 Masz już 15 lat? emot11.gif ty nie masz, wiec nie wiem na co liczysz @Japan - jeśli waćpanna raczy się ze mną spotkać - prze Cię bardzo. marze o tym odkad pierwszy raz cie zobaczylam :sick: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jaki Hot topic :I. wroc jak urosna Nie no, żeby chłopak miał większe cycki niż dziewczyna? spoko zawsze moze mowic ze tam z przodu ma plecy SHOW ME YOU BACK Nie mówcie tak brzydko o dziewczynie bo będzie jej przykro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ignis - ojtam ojtam @Dziab - ja tesz!!!11 sakoffauem siem w Topie ot pierfszeko fejszenia!!111 @Ranma - ja jestem ważniejszy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ranma - ja jestem ważniejszy :< Gdyby ktoś mi powiedział, że da 100zł 20zł, za zbanowanie Ciebie, to bym nie zastanawiał się ani minuty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja to mogę zrobić już za symboliczną złotówkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dobra, nie jestem aż tak ważny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Złotówkę i laczki bedzioma gratis ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Laczki się rozleciały :( @YXE - skoro za jeden grosz możesz umyć 15 talerzy, to za złotówkę możesz umyć Bedzioma! @Ranma - łapówkarz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 YXE sie zgrywa, a ja serio przytulilbym 20 zlociszy. By bylo na piwo. :) Stałem się sprzedajną łajzą niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @ranma Ja to pamiętam nawet jak mi znikas wysyłał rozmowę z gg czy z czegoś greli z Dziab, coś chyba nieudolnie starał się ją poderwać, a jak mu się nie udało to zaczął na nią najeżdżać., ED: Albo epicka walka Teo-TN o swoje prawa, groźby sądem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Bedziom zaczął najeżdżać, a później starał się poderwać lol ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Chyba raczej na odwrót? Albo juz mi sie pierdzieli z niewyspania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wolniej dojrzewa XD ED: Ale ja napisałem że to Grela/musztardziok podrywał Dziab, nie bedziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi