Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No jak dasz foto z fifolem na przodzie, to wiadomo, że obskoczysz bana. ;) Moje plany legły w gruzach :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @waxx - No co? Napisz Ty po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @waxx - No co? Napisz Ty po polsku. tits size Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no wezcie, dlaczego nigdy nie moge tu bezpiecznie wrzucic zdjecia : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @ANtY - A no tak. No to już czaję. Thx. --- Jeśli o to chodzi, to racja. ~A :P (od razu zapewniam - wiem, o co chodzi z literami oznaczającymi "tits size") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jeśli o to chodzi, to racja. ~A :P za to u ciebie widze jakies minimum B, nie wiem co gorsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Bedziom na focie wygląda jakby miał większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 za to u ciebie widze jakies minimum B, nie wiem co gorsze huehuehue huehue wroc jak urosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Dziab - Zazdrościsz? :> Nie no, żeby chłopak miał większe cycki niż dziewczyna? Wstydź się! @up - kolejny spadek ze stołka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 huehuehue huehue wroc jak urosna Jak ona ma już z 18 lat to już nie urosną :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak ona ma już z 18 lat to już nie urosną :( spoko zawsze moze mowic ze tam z przodu ma plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 SHOW ME YOU BACK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zaciąży to jej zaraz urosną. ;) Poza tym ładnie to tak cisnąć użytkowniczkę? Przyjdzie jej starszy brat i wam wpierdoli, zobaczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Przyjdzie jej starszy brat A to Dziab nie miała młodszego który przychodził na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jedno nie przeczy drugiemu. :> Poprawka: Przyjdą i wam wpierdolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zaciąży to jej zaraz urosną. nie wyobrażam sobie tego, patrząc na to zdjęcie. Nie zaciążenia, lecz wzrostu nie mogę sobie wyimedżinować. Poza tym ładnie to tak cisnąć użytkowniczkę? a już z użytkowników to można? :( Przyjdzie jej starszy brat i wam wpierdoli, zobaczycie. Poprawka: Przyjdą i wam wpierdolą. DAĆ RANMIE WARNA ZA BLUZGI!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 już widzę, jak Korodzik was ######e (o ile sam nie będzie leżał ze śmiechu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie no, żeby chłopak miał większe cycki niż dziewczyna? Wstydź się! sadze, ze rzeczywiscie ktos powinien sie tutaj wstydzic, bynajmniej nie jestem to ja @up - kolejny spadek ze stołka :D wez juz na niego nie wracaj Moja budowa jakos mniej mi przeszkadza niz wam, jestem w sam raz na fotomodelke, wam za to z waszymi mordeczkami pozostaja tylko komputerki. @Bedziom - nie wiem po co mi cisniesz, nadal pozostajesz brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie wyobrażam sobie tego, patrząc na to zdjęcie. Nie zaciążenia, lecz wzrostu nie mogę sobie wyimedżinować. Hormony zrobią swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Przynajmniej nie dostajesz już skurczu twarzy na widok aparatu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no wez, to bylo ze 3 lata temu, jestem juz madrzejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Poprosiłem o radę experta z NASA do spraw pleców i wyrobów plecopodobnych, oto jego odpowiedź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 sadze, ze rzeczywiscie ktos powinien sie tutaj wstydzic, bynajmniej nie jestem to ja No nie wiem :) wez juz na niego nie wracaj bo czo? :) Moja budowa jakos mniej mi przeszkadza niz wam, jestem w sam raz na fotomodelke, wam za to z waszymi mordeczkami pozostaja tylko komputerki. fotomodelki mają częściej C albo co najmniej B @Bedziom - nie wiem po co mi cisniesz, nadal pozostajesz brzydki. Ja Ci nie cisnę :> To tylko tro**ing :) @up - spadek ze stołka nr. 3 :D @Japan - no racja :/ @Dziab - to się nie wstydź tylko wrzucaj nową, przestaniemy obgadywać Twoje cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 we have a winner plecy spot on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To tylko tro**ing Zróbcie skrinszota przed usunięciem postów, proszę. A żeby Dziab nie była smutna to napiszę, że tyłki są ważniejsze od cycków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no dobra, Panowie, nie zapominajcie, że w tym odcinku nabijamy się z bedzioma, a nie z dziab. z tego, co pamiętam, to miała już kiedyś swoje pięć minut, a odgrzewany kotlet nie smakuje najlepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Kopiujemy strony cale przy takich akcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No i dobrze. (niech mi ktoś wyśle kopię, prooszę) A żeby Dziab nie była smutna to napiszę, że tyłki są ważniejsze od cycków. no to mamy nowy temat :D Tyłek (biorąc pod uwagę talię) jest dość... (jak to się mówi?)...yyyy.... (O! Mam!).... zgrabny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 a już z użytkowników to można? :(Oczywiscie! Chcialbys forum z 50% chlopa i 50% dziewuchami czy stosunek 99% do 1%? Zniechecaj konkurencje, niszcz, plugaw, trolluj, a plec piekna wielb. Mlody Padawanie, przeciez napisala na poprzedniej stronie, ze Cie lubi, to powinienes raczej reszcie jechac i zdobywac punkciki no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Oj nie rób mi nadziei i apetytu na taką laskę, bo i tak się nie uda :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi