Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ smells like a teen spirit ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Huder i tak wyglądasz jak potomek wikinga, po co jeszcze tam jeździć : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Dziab - oh sweet <3<3<3<3<3 aj low ju tu!!!11111111 (otw. też się pochwal sobą. Chcę zobaczyć jak wygląda 11latka programująca w GM od 3 lat) @Ranma - :) @Wojzax - popieram Cię, wg. mnie Huder wygląda jak wiking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (otw. też się pochwal sobą. Chcę zobaczyć jak wygląda 11latka programująca w GM od 3 lat) nie mam 11 lat i nie programuje w GM od 3 lat, wiec chyba nigdy takiej nie zobaczysz, sorcia : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Po prostu posłużyłem się danymi dostępnymi w profilu :P No dawaj, zaszpanuj sobą. Pewnie się wstydzisz, co? Gdybym był dziewczyną nakładającą tonę tapety na twarz to też bym się wstydził ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pewnie się wstydzisz, co? no wstydze, w porownaniu z twoja olsniewajaca uroda wypadam niesamowicie marnie : ( Gdybym był dziewczyną nakładającą tonę tapety na twarz to też bym się wstydził ;d dziewczyny, ktore nakladaja tone tapety na twarz, robia to po to, zeby sie wlasnie NIE WSTYDZIC swojego wygladu, wiec twoja wypowiedz jest troszeczke bzdurna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ale wiesz, że tapeta nie jest sexy od kiedy zaczęto jej używać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Girlfight! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Bedziom słabe te twoje prowokacje, Dziab nie pokaże foty i tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tylko że tutaj jest już fota Dziab o ile dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Bedziom: A wpisać w googlach jej ksywe tak trudno? @Dziab: Sorry :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ranmus: Jeśli to jest Dziab: To podobna całkiem do Bedzioma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 lololol, @ANtY, kiepski z ciebie detektyw :c nie wpisujcie mnie w google, boje sie nawet sama wpisac : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pierwszy wynik wziąłem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To ile ona ma lat (bo ja już się gubię) ? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak naładuje mi się aparat to dam wam zdjęcie w koszulce Ramma Gay Gamma Ray, maślaczki ;X Albo i nie bo już na pewno bana dostanę :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 z 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 z 11? :P @Ignis - czemu myślisz, że dostaniesz banana za swoje zdjęcie? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 sam masz 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 sam masz 15 Ja mam prawdziwy wiek w profilu, nie musisz zgadywać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No to niech się koleżanka wysłowi, ile ma, to nie będzie takich spekulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No to niech się koleżanka wysłowi, ile ma, to nie będzie takich spekulacji. jak dla mnie to ma ~A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Hehehehe, dobre :D Brechtlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 czemu myślisz, że dostaniesz banana za swoje zdjęcie? ;p Wiem że tu mamy takie kółko wzajemnej adoracji ale Jak dostaniesz ataku padaczki połączonego z biegunką w akompaniamencie wymiotów i gry na tamburynie nie będę płacił odszkodowania :x E: Jaki Hot Topic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Hehehehe, dobre :D Brechtlem. Mój człowiek :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ignis, właśnie doprowadziłeś mnie do spadnięcia ze stołka ze śmiechu :D @waxx - nie czaję :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @Ignis: No jak dasz foto z fifolem na przodzie, to wiadomo, że obskoczysz bana. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ignis, właśnie doprowadziłeś mnie do spadnięcia ze stołka ze śmiechu :D @waxx - nie czaję :/ lold ;dddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 @waxx - nie czaję :/Brechtlem po raz drugi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi