PsichiX Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No i znowu niezręczna sytuacja, bo jak powiem ze ładnie wyszłaś na fotce to zaraz zaczną gadać, że zarywam do małolat xD a więc bezpiecznie będzie jak powiem, że zdjęcie miłe dla oka, o :) I teraz mi nie zarzucą że ze mną nie tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ładnie wyszłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nawet spoko wyszedłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nawet spoko wyszedłaś Triple Kill... Śliczna literówka :P @Ddusia94: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajnie wyszłaś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajnie wyszłaś :D Lubisz nas szokować swoimi fajnymi fotkami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Lol, dziewczyna wstawia zdjecie i wszyscy sie od razy podlizuja. Slicznie wyszlas :3. Ale nastepnym razem patrz sie na kamerke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajnie wyszłaś ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czemu dajecie zawsze te same, powykręcane mordy, w których nic się nie zmieniło wtf ? ;/ Panie Ghoście (kasa100), waćpan nigdy nie pokazał swojej MORDY, skoro taka ładna piękna i powabna to może nią zarzucisz ? Ah... no tak, masz tylko 12-14 lat, wyśmieją Cię - najlepiej nie pokazuj jej, boś emokid. I wtedy dopiero będzie "WTF?!". A no i wykręconą to może ty masz :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dlatego nie chce pokazać :D Pewnie ma mocno wykręconą mordę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Płaska deska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 mnie też się popodlizujcie. :< ljgflkjlkdl dgdfldgkfdlgk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ok, też jesteś płaska jak deska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Co jak co, ale na tym zdjęciu tego nie widać. W sumie chyba na żadnym nie widać :P Dziab nie baw się w Nikasa. Na każdym twoim zdjęciu jest kawałek twarzy :( EDIT: Kurde przez ten av sam się mylę i czasem myślę że mój post ty Tymon napisałeś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 xD Było nie bajerować. Po za tym, aż tak nasze style wypowiedzi są podobne? :P I po wieku widać. To zróbmy z jej zdjęć puzzle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 http://img8.imageshack.us/img8/1280/zdjcie308.jpg Raper style xD Nudziło mi się :P Tymon, okulary mi się zepsuły :P Muszę nosić soczewki, bo nie chce mi się iść do okulisty, żeby naprawić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No wiesz po chwili się kapię ale jak kątem oka coś zobaczę to idzie się pomylić :P O puzzle to dobra myśl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 To zróbmy z jej zdjęć puzzle! ale po co?:< Nobody, ładnie wyszedłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Bo jak Platyna zauważył: Na każdym twoim zdjęciu jest kawałek twarzy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 aaa, nie skojarzyłam od razu : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 mnie też się popodlizujcie. :< ljgflkjlkdl dgdfldgkfdlgk Czy ty zawsze na zdjęciach dostajesz skurczów ryja? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Czy ty zawsze na zdjęciach dostajesz skurczów ryja? ;d Chyba skurczu ryja nie widziałeś nigdy :P To isę nazywa skurcz ryja: :D http://b62.grono.net/57/33/gallery-65806305-500x500.jpg I dodatkowo ja po prawej jako bonus :) Nie musicie mi się podlizywać. Wiem, że jestem płaski jak deska xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 http://img8.imageshack.us/img8/2488/zdjcie323.jpg Nuda part 2 ^^ Nie musicie mi mówić, nie jestem fotogeniczny, wiem o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Czy ty zawsze na zdjęciach dostajesz skurczów ryja? ;d nonono : * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Tak ogółem, to całkiem młodo wyglądasz jak, na Wiek: 69 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nobody, to skompilkowany system luster. ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 @Dziab - Ladnie wyszedlas @Nobody - Ladnie wyszlas @Platyna - Ladnie wyszlas PS Ja bylem pewny ze to Tymek zrobil sobie ten avek z krecaca sie platyna :/, teraz sie polapalem dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 PoxiPol naucz się odróżniać płeć o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 @Dziab - Ladnie wyszedlas @Nobody - Ladnie wyszlas @Platyna - Ladnie wyszlas PS Ja bylem pewny ze to Tymek zrobil sobie ten avek z krecaca sie platyna :/, teraz sie polapalem dopiero. Oż! To znaczy, że cała chwała za moje posty spłynęła na Tymona zamiast na mnie O.o xD Tak być nie może! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Do cholery nobody, cos humor ci dzisiaj szwankuje. Kurde znowu myslalem ze to Tymon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi