Platyna Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Niedługo będę się bał otworzyć lodówkę bo mi jeszcze z niej Nikas wyskoczy O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ej no, to foto nie jest słitaśne właśnie !! :< Platyna: poczekam, aż zgłodniejesz ]:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 To było stylowe foto na tle baraku, a nie słitaśna focia, wy ignoranci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nikas, widać po tobie, że lubisz dziki segz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 http://www.photoblog.pl/sfinkss/33083779 mirror; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 http://www.photoblog.pl/dziab/33124137/flkslfkdsof.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 http://www.photoblog.pl/dziab/31935242 Oł fak, to już kraść zaczęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 nie ukradłam tego. : O Znaczy, ukradłam, ale Nikuś mi pozwolił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Przecież to nie jego, tylko Flaque :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Nikas mówi, że to jego. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ale to jest moje ;/ Tylko ludzik jest taki flaczkostajl :> Nawet się samego flaczka spytajcie, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ale z was ziomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Dziś ustrzelone. Lepszego nie będzie, aparat dopadła grypa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No i Tymon jednak nie wygląda tak staro jak większość sądziła po tym grupowym zdjeciu; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Moim zdaniem tu wygląda jeszcze starzej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ogol sie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 To tylko 20 lat. Bez przesady. Będę zwalał winę na aparat. ;> PoxiPol, a co to ja, skin by się golić na łyso? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 BRODE czlowieku BORDE. Tak sie zgoliles, ze wygladasz jakbys mial pepek na szji (czyli typowy slime patch) Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ani mi się śni. Bródkę to tylko strzygę, wąsy golę do łysa - choć to zdjęcie mówi co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Tymon zrobi karierę amanta w holywood, mówię wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 JA sie boje ludzi z brodka: ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Może to uraz z czasów rewolucji październikowej? To dlatego uciekłeś na wyspy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 A ja nie będę gorszy, o! :P Te foto zrobione zostało w wakacje, we Władku - przyjaciółka z nad morza wyciągnęła mnie ze sobą na zakupy a ja przymierzałem wszystkie gadżety co miałem pod ręką, zabawnie było xD Bajdełej: za młodo na tym zdjęciu wyglądam :/ (no i bez bródki którą musiałem zgolić na czas pracy ;( ) Men In Black ofkors xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Wtedy jeszcze nie siedziałeś przed kompem tyle. Teraz pewnie jesteś 2 razy szerszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Wypalił sobie gałki oczne przez patrzenie na ekran monitora i teraz nosi okulary przeciwsłoneczne... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ludzie po co nosice naszyjniki aby je chowac pod koszulka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 A skąd wiesz czy to naszyjnik? A może widzimy tutaj dłuuuugi sznurek do jakichś męskich slipów a la Borat? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Albo smycz. Kobiety w sumie lubią mieć faceta pod kontrolą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Wole nie myslec co to jest. PRzypuscmy ze to naszyjnik. Prosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 @PsichiX dobre zdjęcie. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi