Pental Stary Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 HaHaHa! Leżę na ziemi i kwiczę do bólu! Ale i tak nie rozumiem :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wybacz, musiałeś mnie pomylić z Tuxmanem smile2.gif No, jesteście bardzo podobni :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 No, jesteście bardzo podobni thumbsup.gif Jaj se chociaż nie rób :< Dobra, olać to, kończymy offtop :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wyjaśnij tylko, czemu według Twojej definicji noc = homoseksualny stosunek? Wolę sobie nie wyobrażać domówek, w których brałeś udział. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ojejku... :D Można było się trochę pośmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @Staszek: Żołnierze nie umierają. Idą do piekła aby się przegrupować. @ToMyOtherFriends: Dziab czyżbyś mnie nie lubiała B), jestem taki segzowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @japan: nawiązywałem do tego co lubisz: :) Ah, dodam że Twoja odpowiedź na ten post mnie nie interesuje więc nie fatyguj się ją pisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 @ToMyOtherFriends: Dziab czyżbyś mnie nie lubiała B) , z jakiej racji wysnuwasz takie wnioski? : OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Bo nie chcesz sie przytulić chlip, chlip [sprostowanie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 <przytul> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jupi :D, teraz czuje, że mogę be cool... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Zadbaj o to, abyś był śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Postaram się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wróćmy do tematu o naszej-klasie, był ciekawszy od "czy Dziab mnie lubi" :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 ok,to wracamy do tematu Czy Osiem mnie lubi ? (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja się nawet nie muszę pytać.^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 bo i tak wiem, iż każdy mnie lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A Bass to co? Ostatnio chyba się pogorszyło między wami. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 On też mnie kocha, tylko udaje, że nie, bo powiedziałam, że jest brzydki. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Jak na siedmiolatke jestem naderl wyrośnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 bo i tak wiem, iż każdy mnie lubi. Ja też <lol'd> Crack przy stanowisku < nigdzie indziej mnie nie ma :D > < ofq. GMCLAN zawsze włączony :D > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 O, chłopiec do bicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Chyba nikogo nie urażę, jak powiem, że jesteś podobny do swojej siostry ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Crack, podobne rysy twarzy masz do mego znajomego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Chyba nikogo nie urażę, jak powiem, że jesteś podobny do swojej siostry ;p ? To chyba nic zaskakującego. : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 No nic, ale niektórzy się obrażają za porównanie do rodzeństwa (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Przecież Crack jest tutaj tylko do obrażania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Das ist meine zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi