Nikas Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 tak,przebieram się w fotoszopie i zmieniam porę dnia :) EDIT: Dziab wejdź na gg bo 2 dzień nie piszemy aaaaaaaaa (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 tak,przebieram się w fotoszopie i zmieniam porę dnia :) EDIT: Dziab wejdź na gg bo 2 dzień nie piszemy aaaaaaaaa (: Oh, rzeczywiście. To strrrraszne! : OO jutro dopiero bd mogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Niestety nie posiadam takiego na kompie :D Mam tu zdjecie z Grecji !:D Pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ładna torebka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ależ gustowna torebka. Ale moda rządzi się swoimi prawami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Pablo-GM to zaginiony brat z ekipy Jonas Brothers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ależ gustowna torebka. Ale moda rządzi się swoimi prawami. Hola moja jest tylko cola :P Torebka nie ! Nikas dzieki Ci wiesz ale ja nie to co Ty (przyklad) Patrz mam nowe ubrania z croppa i teraz jestem fajny ! EDIT Ranma jestem podobny ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Teraz to się nosi z Reserved. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Chcesz mozesz zobaczyc moje zdjecie i ocenisz czy mam malego ok ? xDD To chyba lepiej, żebym ja to oceniła. : O masz ładne włosy, aaaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Wojzax convers rox :D Dziab tylko nie to !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Hola moja jest tylko cola tongue2.gif Torebka nie ! Kradzione nie tuczy =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Żeby nie było offtopu. Odwiedź moją stronę PS. jestem równo ścięty ale to gejowy loczek ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Please dont shout https://gmclan.org/uploader/3539/DSC00138.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Nie wiedziałem, że Gnysek ma brata... hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 ohohoho, serio jak gnysek, tyle ze gnysek ma bardziej pociagla twarz :0 no to teraz mozecie razem startowac na prezydenta i premiera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 To mój brat starszy, brat bliźniak :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 fajny kalendarz,co nie? (: EDIT: ale skur*** to ja sobie wypraszam Też mam taki!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/22706092 jak by ktoś pytał o moje foty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jeśli nie przerażają was obrzydliwe mordy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 łe, widziałam już. Cherubinku. :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/22706092 jak by ktoś pytał o moje foty ;p http://nasza-klasa.pl/profile/22706092/gallery/4 <- Dobra fota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 O, to oznacza ze Ranma na nasza klase :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 dzieks xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Saus, ke? Uprzedzam, mam specjalne fejkowe konto do lurkowania, z wyłączonym powiadamianiem o odwiedzalności profilu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 z wyłączonym powiadamianiem o odwiedzalności profilu. Że Ci się chciało płacić za ten bajer o odwiedzaniu profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Od kiedy za to trzeba płacić? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nic nie płaciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Protip: edycja profilu -> prywatność -> Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Ładny kociak mrrrrau :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 A propos kota, wiem że niewyszukany tekst, ale do tego zdjęcia ciężko coś wymyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi