Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 No dobra, może i ma więcej wspólnych elementów niż tylko okulary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja dalej czekam na fotę pani Dziab.I doczekać się nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Trafiłeś w samo sedno. ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 sorki gibon, ale troche zle to brzmi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Gibon, idź na redtube, nie będziesz musiał czekać a zobaczysz więcej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 OU YEAH!!! a tak na serio pojedź do Warszawy i zgwałć Dziab może się zgodzi. Nie obrażaj ich. Czyżbyś miał Simplusa ? Mimek O TAK!! Złapałem go i mam darmowe smsy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 O, Bassmaster się widać mści za screenshoty z profilu Nikasa (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 NIKAS MA JAKIEŚ SCREENSHOTY...O TEN SKU....:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Trafiłeś w samo sedno. ; p sorki gibon, ale troche zle to brzmi :P Gibon, idź na redtube, nie będziesz musiał czekać a zobaczysz więcej :thumbsup: OU YEAH!!! a tak na serio pojedź do Warszawy i zgwałć Dziab może się zgodzi. Widzę że posty idą kolejno od najmądrzejszej do najgłupszej wypowiedzi,nie wiem jak z autorami tych postów. Flaque,no to już znamy twoją stronę startową. Bassmaster,to było...no nie wiem,niesmaczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Oj mój biedny misiu :P będę musiał go zdjąć by przeszedł na zasłużony odpoczynek. @Gibon: Co ty się tak na tą Dziab napaliłeś? Fakt dziewczyna ładna, ale nie przesadzaj :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Bass, staczasz się coraz bardziej. Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Bass, staczasz się coraz bardziej. Czemu?bo ma 13 lat i internet :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A jakie mam wspólne cechy z gnyskiem oprócz okularów :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A jakie mam wspólne cechy z gnyskiem oprócz okularów tongue2.gif. to by musiał ocenić ktos kto zna Ciebie i Gnyska bardzo dobrze, a chyba takowej osoby nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Płeć... ;] @autsajder: LoL! XD Idealne podsumowanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A jakie mam wspólne cechy z gnyskiem oprócz okularów :P. Masz podobną linię szczęki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Zacytuję swój awatar: O RLY? A tak na serio to nie przypomian gnysia. EDIT: O na przykład ma inną fryzure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 bo ma 13 lat i internet :thumbsup: To gmclan się stacza, nie my. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 NIKAS MA JAKIEŚ SCREENSHOTY...O TEN SKU.... :] Nikasa kiedyś osobiście uśmiercę (ironia). Ale wg. mnie niektórzy userzy tu zbyt mądrze się nie zachowują... Nie wymienię kto. However, dajcie chłopakowi spokój. Co z tego, że wam nie pasuje... To człowiek i powiem, że nawet fajnie można z nim pogadać/pograć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @UP: lepiej żeby to lowrider zrobił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ja muszę poprzeć Bassmastera, bo po prostu wyczuwam u Was zazdrość, że Dziab leci na niego. Przeczytawszy dialogi u Nikasa, to mogę zacytować znane przysłowie: "kto się lubi ten się czubi". Krótko mówiąc, Bass nie przejmuj się hejterami i atakuj zamek, bo jesteś już naprawdę blisko! No i będzie co poczytać. (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Bass, też Cię popieram! Nie możesz zmarnować tej znajomości z Dziab. Zawsze nabierzesz nowe, kolejne doświadczenie życiowe :) . A screenshotami Nikasa się nie przejmuj, nie daj się manipulować i bądź sobą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 @Marmot i Ranmus: Czyżbym coś przegapił lub za późno się tu pojawił?KTo jest zazdrosny,o kogo?Czemu i co ma Nikas do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Poczytaj wcześniejsze strony tego tematu, albo wyszukaj pierwsze posty Dziab na forum i weź sobie je zobacz wraz z odpowiedziami na nie, to się dowiesz (i przy okazji zobaczysz jej fotki). A co Nikas ma do tego, to zobacz potem jego profil, a nie pytasz się nie sprawdzając nawet (mimo, że było pisane o tym ) ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Przypomnę tylko, że to foto-galeria, a nie kącik złamanych serc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Przypomnę tylko, że to foto-galeria, a nie kącik złamanych serc. Powiedziales :thumbsup: Ja tez popieram Grele ! Oby tak dalej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 fajny kalendarz,co nie? (: EDIT: ale skur*** to ja sobie wypraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 fajny kalendarz,co nie? (: Lipny, z CDA ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ale pani ma fajne...szarfy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 a tak na serio pojedź do Warszawy i zgwałć Dziab może się zgodzi. jesteś żałosny. : * Ja muszę poprzeć Bassmastera, bo po prostu wyczuwam u Was zazdrość, że Dziab leci na niego. EJ NO! : O @Nikuś każde Twoje zdjęcie wydaje mi się takie samo, nie biorąc pod uwagę ciuchów. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi