Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bo to forum o tworzeniu gier (chyba). A Jade Raymond tworzy gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 A Jade Raymond tworzy gry. ojej :( Bo zaraz ktoś wyskoczy z tekstem "pokaż cycki" :=/\ pokaż cycki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 cicho, moze pokaze gdy nic nie bedziemy mowic :D A tak serio Oo ale ty mine zrobilas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 cicho, moze pokaze gdy nic nie bedziemy mowic :D Pokazać to Ci może goła pani na takich brzydkich stronach. Żeby nie było offtopu: Cześć Dziab ładne zdjęcie (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 cicho, moze pokaze gdy nic nie bedziemy mowic Miałem w tej chwili napisać, że jesteś pedofilem i nie propagujemy cp na stronie, ale jak spojrzałem na Twój wiek, to cofam tamto pierwsze określenie. Podglądaj sobie dalej dziewczyny w szatni, jak chcesz coś zobaczyć, ew. są też inne sposoby, bardziej ludzkie, ale jeszcze potem będzie, że Cię demoralizuję ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 spojrzałem na Twój wiek GMClan - siedziba podstarzałych pedofilii. A bez offtopu to ALE SŁITAŚNE FOTECZKI DAJECIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Flesz w twarz i jest SHWEET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No i widzicie stare pedofile :( Przez was Dziab Dziab sobie poszedł od nas ): A Ty Wojzax nie jesteś fajny bo kradniesz avatar podziemnej organizacji #halpa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ej no, bez takich, pierwszy go miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 pokaż cycki. Yoda, ty stary pedofilu :D :D :D . No i widzicie coście narobili Dziab już nas nie lubi, ale jeśli jeszcze z nami jest niech napisze "Hej witajcie stare pedofilki eee to znaczy grofile eee to znaczy fonofile a nie jednak pedofile. Jestem Dziab i nic wam nie pokaże bo pisze gry, o!" PS: Jeśli chce oczywiście :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 http://photos.nasza-klasa.pl/9047057/15/main/171bade984.jpeg Aktualnie najbardziej aktualne (20:36:01) Webzir: marmot się bawi w strażaka (20:36:04) Webzir: czy co to tam jest? :P (20:36:22) Marmocizna: tak, strażak, weź mnie (20:36:24) Marmocizna: nie dobijaj (20:36:24) Webzir: :D (20:36:37) Marmocizna: oczywiście, pałka to najbardziej niezbędny (20:36:40) Marmocizna: przyrząd strażacki (20:36:48) Marmocizna: ;p (20:36:59) Webzir: ojej nie przyglądałem się (20:36:59) Webzir: ;p (20:37:03) Webzir: ale pałka jest (20:37:06) Webzir: no to policjant chyba (20:37:12) Webzir: hm (20:37:18) Webzir: tak Najbardziej odpowiedni komentarz ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Strażaki się sikawką przeca bawią:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nie no, ja nie przeczę, że strażakowi się pałka nie przydaje. Bynajmniej nie ta, co mam w ręce na tej fotce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Kurde ja tylko zartowalem, a w y tutaj od pervow :( Dziab nie obraz sie, ja nie chcialem, nasmiewalem sie tylko z pedofili typu yoda i inni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tak Kleju tłumacz sie teraz xD. Nie no Dziab/Dziubku nie obrażaj się :). Kleju nie wiedział co mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 nasmiewalem sie tylko z pedofili typu yoda i inni biggrin.gif tak, mam 15 lat i jestem pedofilem bo napisałem do 14latki. ojej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nie zasmucaj się Yoda, Kleju chciał dobrze ale wyraźnie sądzi, że nastolatek może się sam "pedaluszyc"... to smutne :( WTF?: Yoda czemu nie masz moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 WTF?: Yoda czemu nie masz moda? Złodzieje ukradli :( Tak naprawdę to Tymon mi zabrał. :santa: No i dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 AA takie świąteczne porządki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Czuję, że wzbudzam zainteresowanie. ;x E no, to fajne nawet. ;P Bo to forum o tworzeniu gier (chyba). Nooooo i co z tego? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No bo dla Kleja jesteś sensacją :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nooooo i co z tego? : ) nic. Akurat ten tekst miał na celu ukazanie prawdziwego oblicza gmclanu ( pod przykrywką poważnego stwierdzenia ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 @upup. Można wiedzieć, z jakiego powodu? : > Tylko dlatego, że jestem dziewczyną? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 ( pod przykrywką poważnego stwierdzenia ) jakim jest to, że: Kleju - uznaje młodzież za pedałów - uznaje dziewczyny za rzadkośc - nawdychał się za dużo kleju i teraz śpi :D. Ale może nawróci się na drogę praworządności :) i zostanie mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 jakim jest to, że: Kleju - uznaje młodzież za pedałów - uznaje dziewczyny za rzadkośc - nawdychał się za dużo kleju i teraz śpi biggrin.gif. co. przecież chodzi o to, kozo jedna :[ Bo to forum o tworzeniu gier (chyba). PoxiPol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No to może dam sprostowanie do mojej wypowiedzi. Otóż, Kleju sądzi, że GMClan to tylko programowanie i temu podobne rzeczy, przecież to też jest społecznośc, vahalla (:P) i sex drugs and rock 'n' roll :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Otóż, Kleju sądzi, że GMClan to tylko programowanie i temu podobne rzeczyNo bo tak powinno być. Ale nie jest. Ej wiecie że mam więcej postów niż gnysek i Ranmus xo a propo cześć Łukasz, chodź pogadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Po co nowy temat? Tamten już nie starcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bo tamten straciliśmy po "ataku" Dziadka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dziadekk sprytnie to sobie zaplanował, przeprowadził atak, bo wiedział, że prędzej czy później ten temat powstanie...! Tak to było jego celem! Ranmus, to chyba twoja strona, a Nikas zna ją od ciebie lepiej! >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi