TOM_PC Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 DOWNLOAD ZombieKiller (1mb) Moja gierka(nie jest pierwsza, ale kiedyś nie miałem neta). Może nie jest fajna, ale pograć się da. Możecie przysyłać swoje wyniki na tompc@o2.pl lub pisać tutaj. Miłego grania. (Pomysł 100% mój) W pliku rar są dwie wersje: ZombieKiller.exe - podstawowa, z krwią. ZombieKillerNogore.exe - Bez krwi (teksty "game over victim" i "zombie killer" są z krwi) i trupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nie takie głupie, nawet wciąga! :thumbsup: Bardzo denerwujący jest ten bug który znalazł Markos oraz to, że Zombiaki pojawiają się zbyt blisko ;) Aha no i coś co pogrąża całą grę: GRAFIKA EDIT: Hm, powiedz mi dlaczego: Najlepsze: 1gb ram 2ghz procesor 1mb twardego dysku Ta gra wymaga 1gb ramu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Pomysł może być, ale wykonanie slabe. Grafika koszmarna :D Jeden rodzaj broni :( Żadnych nowych przeciwników. Troche cienko :( Jednak jeśli masz zamiar kontynuować ten projekt, to może się stać dość dobrą grą, ale trzeba by dużo poprawić i dodać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM_PC Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 1gb ramu to przesada. W nowszej wersji będę musiał poprawić to i owo. EDIT: Wynik:321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zawiodłem się, nie myślałem ze to będzie taka (kicha) W gre nie da się zagrać dłużej niz 10 sekund bo te eee zombie zbyt szybko sie klonują po pięciu sekundach pokrywają cały ekran. A grafika, wolę nie komentować. Nie będę długo oceniał ocena 2. Zrozum moją ocenę bo według mnie to nie zasługuje na miano gry. OCENA 2- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM_PC Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 dymus_55:Mojemu bratu się bardziej podoba, ale też dał tej grze ocenę 2- :-%(Głupia emotka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Bardzo nie podoba mi się wygląd zdechłego zombie w wersji gore-szczerze mówiąc wygląda jak czerwona róża :D A ocena: 3+/10 (były gorsze gry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Poco wersja bez krwi? Poco jest to po angielsQ? WYMAGANIA? Minimal: 512mb ram 1GHz processor 1mb on hard disk Best: 1gb ram 2ghz processor 1mb on hard disk -ty chyba chory jestes :P W/G MNIE: Minimum: 400mhz 16mb ram Zalecane: 500mhz 32mb ram ALBO MNIEJ! NIE RÓBCIE GIER KTÓRE ROZCIĄGASJĄ SIĘ NA CAŁY EKRAN: -Brzydko wygląda -Spowalnia kompa Proste, widać że pierwsza gra, ale się starałeś 5/10 bo wciągające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Minimum: 400mhz 16mb ram Zalecane: 500mhz 32mb ram ALBO MNIEJ! Pozwole sobie napisac "Ty chyba chory jestes" :P Jak wyskoczy tych zombiakow od zaje*ania to komp sie muli ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 NIE RÓBCIE GIER KTÓRE ROZCIĄGASJĄ SIĘ NA CAŁY EKRAN: -Brzydko wygląda -Spowalnia kompa No mi akurat spowalnia przy grze w okienku. ;) Z tym brzydkim wyglądem też bym się kłócił - często rozpikselizowane gry zyskują ciekawy klimat starych produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Poco jest to po angielsQ? A po co to Q :P ? Próbujesz być cool, jazzy, etc :P ? Bo jak coś, to to wygląda wieśniacko (nie obrażając mieszkańców wsi :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ta gra jakaś dziwna jest. Grafa kiepska, menu beznadziejne, rozgrywka jeszcze gorsza, a przy takiej sytuacji to gra chodzi 1 fps/s Ta i jeszcze do tego te dziwne nierealistyczne kule. Każdy zombiak po czasie tworzy swojego klona. To jest bezsens chyba powinno być tak że wychodzą z zaplanszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi