blackmaul Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Co sądzicie o tej gierce? (link) Jest to demko mojej gry. Zastosowałem tam powielanie klatek, aczkolwiek jest to skuteczne, ale tylko i wyłącznie do Mario. W przypadku Goombasów animacja i tak wynosi 30... No ale nic, zapraszam do ściągania ;) Screenshots: <TOPIC CLOSED> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 No spoko ale ja w takie cos gralem chyba na tych ;p amigach :D i innych cudach :) Wg mnie mario powinien sie odbijac do gory od wrogow jak na nich spada :) Niestety jak bedzie full version to jej nieprzejde.. Nie zacheca mnie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 To co widziałem to jak gorszy klon mario :P 1/4 to ziemia reszta to tylko chmurki i niebo =p Dziwnie to wygląda. sterowanie też nie jest dobre. Chodzi mi o przycisk skakania. Weź się za poprzedni projekt, ten co mi pokazywałeś, bo znacznie lepszy był i oryginalniejszy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Nie podoba mi się, pomysł powielany nic nowego. Złe według mnie jest przyśpieszanie w powietrzu, grafika i muzyka przeciętna, sterowanie kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Grafika i muzyka to oryginalne ripy ze SNES'a :) Sterowanie, rzeczywiście trochę dołożyłem :P OK, to na tyle ile chciałem się dowiedzieć o waszych opiniach o demku. Mario delete :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Grafika i muzyka to oryginalne ripy ze SNES'a :) ciekawe z którego snesa -_- to nie są orginały a ja na 100% wiem co mówie bo we wszystkie maria z nesa grałęm. To są orginalne themy po przeróbce i w dodatku jakiejś kiepskiej jakości. Tym bardziej że ten mario co ty go klonujesz to jest z wersji na NES'a, na SNES'a są o wiele lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Jak zobaczyłem nazwe tematu " Mario Bros 3000 " miałem nadzieje że to będzie coś orginalnego, mario w roku 3000, zabija z pistoletu laserowego zółwiemutanty itp. Ale niestety zawiodłem się, następy klon zwykłego mario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Micanser, chcesz mi zarzucić że moje Maria nie miały totalnie nic nowego xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Nie uwarzam że wszystkie maria są identyczne, ale jeszcze nigdy nie widziałem na tyle orginalnego, by przyciągnoł moją uwagę na tak długo, jak w dzieciństwie zwykły mario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Pliku na uploaderze nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Bo wykasował. BTW. po co robić jakiegoś klona, który jest gorszy od zwykłego? Gdzieś mówiłem też, że po co robić jakieś Need For Speed'y Total Extra Super Mega Plazma Racing Cars... skoro to wcale nie jest aż takie dobre, żeby nadawać jakąś laserową nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 a moze zagraj w mojego nowego z netplayem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Bo wykasował. BTW. po co robić jakiegoś klona, który jest gorszy od zwykłego? Gdzieś mówiłem też, że po co robić jakieś Need For Speed'y Total Extra Super Mega Plazma Racing Cars... skoro to wcale nie jest aż takie dobre, żeby nadawać jakąś laserową nazwę. Tak dla satysfakcji.Jak ktoś ma kompa na którym nie pójdzie żaden NFS ,to ściąga właśnie tą która jest podobna i gorsza ale zamiast sie nudzić to sobie troche pogra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 a moze robi po to, zeby sie nauczyc :]? niestety - widac, ze stadium nauki jeszcze wczesne. gra nie jest dobra ani jako klon mario, ani jako cokolwiek innego ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi