Webzir Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Jak myślicie - skończyć to? Czy znowu gniota robie? Link do gry : http://www.gmclan.org/up613_4_Bohter_v_demo0_1.html Link do screena: http://img294.imageshack.us/img294/4650/screnbohtervj7.jpg ( to co jest tam z lewej na screenie to nie gra ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Wow, jestem w creditsach :P Ja bym zmienił postać głównego bohatera, poprawił grafikę i dodał jakieś scrollingowe roomy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Fajne ale jak można przejść level gdzie po raz pierwszy pojawia sie "dwunóg"? (nie moge wyleźć na góre :P ) BTW: Niektóre dźwięki z heroes III są piękne. Podobnie jak fajne są niektóre muzyczki z Apostołowie : Święte Ziemie (Disciples), a właściewie jeden kawałek mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Ode mnie tylko dwa pytania: 1. Czy w późniejszych wersjach poprawisz grafikę :] ? 2. Czemu "bohter" xD ? @niżej: to nie jest chomik tylko świstak heretyku! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 to the blaki :] : co to są skrolingowe rumy? to the ten ktos kto ma chomika w avie: 1) Raczej tak, przynajmniej spróbuje :] 2) Bohter+a=Bohater ;p, wiem ja zawsze daje jakąś śmiszną nazwe;p to the ktos kto ma wilka w avie ;p : Trzeba być zręcznym i mieć sposób ;p to the ALL: Dlaczego tak mało konkretów? Jakąś ocene byście zrobili ;p znowu to the ALL:Zapomniałem dodać że w OSTATECZNEJ wersji dodam strzelanie ( około 4 broni ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Narazie nie widać nic ciekawego, jednak jeśli się przyłożysz dodasz pare bajerek to może być niezła gierka :) Grafike musisz koniecznie zmienić :P Miałem wyłączone głośniki tak więc na temat muzyki się nie wypowiem. Widzę też, że kasiorke się tam zbiera. Zrobisz jakiś sklepik, w którym kupowałoby się jakieś bonusy itp.? ;) To by było już całekiem niezłe urozmaicenie :D. Powiem tak: Dokończ tą grę, ale popraw grafike (znacznie ;P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 no malować nie za bardzo umiem, więc jakby ktoś zrobił mi graficzke byłbym wdzięczny ;) Sklepik zamierzam zrobić ( co level ) Jeden level będzie miał około 30ekranów ( misja treningowa czyli silver planet 10 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 To co zamierzasz to zrob + Zmien grafike postaraj sie, przyloz sie Jezeli nie potrafisz "RYSOwac" z pamieci wejdz na google grafika obrysu cos :) fajnie wychodzi :D Co do gry to fajnie z ta teleportacja :) No i dzwiek jest :P no niezle.. ale niczym sie nie rozni od pospolitych platformowek :P wiec szybko bierz sie za update :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 A od kiedy chwali się gry za umieszczenie w creditsach? Co do gry: Jest to twoja najlepsza produkcja, bo nie używałeś przykładów... chyba :) Prawda, że grafika jest... ee... jak to nazwać... niefajna ale mnie interesuje tylko grywalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Udało mi się stworzyć sklep :) Teraz bronie... Huh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 to the blaki :] : co to są skrolingowe rumy? to the ten ktos kto ma chomika w avie: 1) Raczej tak, przynajmniej spróbuje :] 2) Bohter+a=Bohater ;p, wiem ja zawsze daje jakąś śmiszną nazwe;p to the ktos kto ma wilka w avie ;p : Trzeba być zręcznym i mieć sposób ;p OMG! Po pierwsze świstak nie jest wogóle podobny do chomika. Po drugie to jest wilkołak ale można pomylić. Po trzecie jestem Wolfoxer, ja wiem że to może być trudne więc powtórze : Wol-Fo-Xer! W skrócie : userzy mają nicki :censored: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Skrolingowe rumy" To roomy któte się przewijają. Czyli że room ma np. wymiary 3000x480 i się po nim całym poruszasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Tak myślałem - zawsze trzaeba się upewnić :) Żadnych skrulrumów nie będzie - przynajmniej to zostanie po ElectroBody ( gra na której jak można przeczytać w info się wzrowałem ) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Nie mogę siędoczekać FULL :bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Nie mogę się doczekać FULL :bash: Ni jak ma się emotka do wypowiedzi. Kontynułować to czy znowu gniota robię Kontynułować, po zapowiedzi i demie nie mogę się doczekać FULL. :) Myślę, że to będzie pierwsza twoja gra która nie będzie gniotem. Dam ci radę. Zmień nazwę bohter na THE THIN HERO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Albo Stick Hero :) Sticki kojarzą się większej ilości osób :) Ni jak ma się emotka do wypowiedzi. No bo on zobaczył emotkę, spodobała mu się, to ją dał na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 A moim zdaniem, ta emotka miała pokazywać, że odpowiedź ta była ironią :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 A moim zdaniem, ta emotka miała pokazywać, że odpowiedź ta była ironią :P .E? Sądzę, że jedynie skutkiem podniecenia się dużą ilością emotek =p PS: Trzy wilki się w szeregu ustawiły ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Kurcze, a ja projekt porzuciłem... Chyba jednak do niego wrócę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Nowości z programowania: Udało się zrobić: -Sklep -Wybór broni. W produkcji: Amunicja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi