Chudy22 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 witam chciałbym zrobic cos jak odtwarzacz muzyki :) ''Coś'' juz zrobiłem tylko nie wiem jak zrobic by mozna było otworzyc plik z muzyka z dysku, ktora bylaby odtworzona w moim programie ;) Jak zrobilem by po prostu otworzylo plik to mi sie otwiera w Windows Media Player ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Temat odtwarzacza był już kilka razy poruszany. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy22 Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Hmmmm....... jakos nie znalazłem..... Bynajmniej nie o tym co pisze w temacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Podpowiem że Marot zakładał taki temat, o nazwie: Radio w grze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Poza tym na stronie jest przykład (najnowszy na obecną chwilę). Zamykam i ostrzegam Chudego - następnym razem murowany warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi