Kumak Nizinny Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Jak sie robi ots? Chce zrobic wlasnego ots'a bo menczy mnie szukanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Wytłumacz mi co oznacza skrót OtS? Bo chyba nie Open Tibia Server? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Wytłumacz mi co oznacza skrót OtS? Bo chyba nie Open Tibia Server?Oj, chyba tak :P Kumaku Nizziny: to nie jest strona o Tibii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperu Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Dokładnie, popieram kolegę wyżej, jeśli masz na myśli Open Tibia Server (oby nie), to chyba źle trafiłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 www.tibia.pl edit: no to pomyliłem się ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 pietrus - Nie tibia.pl. To strona nie łamiąca praw. Kumak Nizinny - Chcesz coś o OTSie (sam w tym siedziałem) wejdź na http://otserv.pl/ i poszukaj informacji na ten temat. A o OTSach i o tibii na tym forum nie wspominaj, bo cie jeszcze zbluzgają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi