Chudy22 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Zapraszam do zassania mojej PIERWSZEJ gry ..... Jest to klasyczna gra platformowa polegajaca na zbieraniu dimaentow, kasy itp..... Po 3lvl za uzbierane pkt mozna kupowac zycia.... Prosze o wyrozumialosc ;) http://rapidshare.com/files/2906314/Platform_wka.exe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 ja sobie tego nie pobiorę.. Przekroczyłem limt na rapidshare... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Skoro jesteś członkiem GMclan, to zamieść grę w uploaderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Natomiast u mnie jest napisane, że za dużo ludzi pobiera w tym samym czasie. Wrzuć to do Uploadera na stronie. Edit: Oj, starzeję się, adster mnie wyprzedził. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy22 Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 http://www.gmclan.org/up1228.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Chudy22 Podoba Ci sie ta gra? Rozumiem ze to Twoja pierwsza :) i chciales zrobic cokolwiek :) Nastepnym razem zrob cos bardziej oryginalnego, lepsza grafa :) I wloz w to troche serca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Jest to najlepsza pierwsza gra jaką zrobił ktoś, a jaką ja widziałem. Ale...włóż naprawdę w to trochę serca :) EDIT:Nie, lepszy był Reaktor. EDIT2:LUDZIE PISZCIE COŚ NA TEMAT NOWEJ WERSJI BATTLETANKA (sygnatura) BO ZWARIUJĘ!!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak dla mnie całkiem sympatyczna gierka. Poprawił byś parę drobiazgów i byłaby całkiem całkem. moja ocena 6.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 A mi sie nawet nie chce sciagac tej gry. Nie ma screenow... i "recenzja" nie jest napisana wedlug wzoru. Poczekam az to poprawisz :) Patrz na datę tematu ;) Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Gierka jest taka sobie jak na pierwszą grę to nawet dobrze tylko dobiło mnie kiedy przegrałem i pojawił się napis "gejm ołwer". :] Ocena: 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 No to po co odkopujecie taka stara giere :jezor: Jakos nie jestem przyzwyczajony do lookania na date pierwszego postu od razu po wejsciu do tematy. Sorry... moj blad :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 eeeno spox :P tylko czemu akurat MARIAN ??? (0_0) :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A gdzie Screeny :P ? Bez tego nie pobiore gry :P Bo nie wiadomo jakie to jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi