Stydziu Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Cześć Mam taki problem ze zamiast moich obiektów pojawia mi się tylko czarny ekran. Czytałem że był taki problem w starszej wersji i rozwiązaniem bylo włączenie opcji w grafice ale w najnowszej wersji gm2 nie ma tej opcji w ustawieniach może ktoś miał taki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy Rozwiązanie gnysek Opublikowano 29 Września 2020 Administratorzy Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 A próbowałeś trybu debugowania, żeby zobaczyć czy w ogóle gra chodzi, czy tylko się nie wyświetla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stydziu Opublikowano 29 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 ok poradziłem sobie dałem clean i wszystko jest ok ale nie wiem czemu tak się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Września 2020 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Może cache z poprzedniej wersji GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi