SIDek Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Wiecie czy możliwe jest odpalenie kickstartera z Polski bez pośredników? Czy wystarczy mieć do rejestracji nr konta i dane osoby z zagranicy, czy w ogóle z Polskiego IP nie uruchomi się zbiórki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Wystarczą dane osoby z kraju który akceptują i ta osoba powinna w sumie kampanię wystartować. Pytanie czy masz coś czego nie odrzuca przed startem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIDek Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 11 godzin temu, gnysek napisał: Wystarczą dane osoby z kraju który akceptują i ta osoba powinna w sumie kampanię wystartować. no właśnie, ta osoba MUSI, czy ja mogę z polskiego IP wystartować wypełniając danymi kogoś innego? 11 godzin temu, gnysek napisał: Pytanie czy masz coś czego nie odrzuca przed startem tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 No jak dostaniesz od tej osoby wszystkie dane (nie wiem czy skanują dowód/pobierają coś z karty), to oczywiście, przecież nikt tego nie sprawdzi. Co do drugiego - mówię o tym, czy to co chcesz dać na kickstartera w ogole się tam nadaje ? Tam chyba jest normalna moderacja i sprawdzają wszystko, ale nie wiem, nie startowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi