SimianVirus7 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Na górze zrobiłem Ci poprawioną wersję no_text. Pozamieniaj true na false, a false na true. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankracy Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Już to zrobiłem i to jest ten efekt co się dzieje jaki opisałem w poprzedniej wiadomości;-) dlatego powróciłem do poprzedniego kodu;-) i wrzuciłem całe trzy skrypty od textboxa;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimianVirus7 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Chyba kumam, aczkolwiek mam dziś mózg na wstrzymaniu. Zrób coś takiego w no_text() //zwraca true, jezeli nie ma juz zadnego tekstu do wyswietlenia if(variable_global_exists("textq")) //Jesli zmienna global.textq istenieje, to wykonuj ponizszy kod { if(ds_exists(global.textq, ds_type_queue)) //Jesli data structure istenieje, to wykonuj ponizszy kod { if ( ds_queue_empty(global.textq) and global.text_get=true ) { return true; } else { return false; } } else return true; } else return true; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankracy Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Działa! Jesteś wielki Simonie przez duże S;-) Wielkie dzięki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi