dj trancer Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam po raz drugi jestem na tym forum lecz tym razem chciałbym dodać swą grę jako załącznik a nie widzę tutaj takiej opcjii. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Na stronie głównej jest uploader (link w fastbar) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 i jak tam klikniesz na uploader to taki maly napis "utowrz swoj katalog" chyba i klikasz w swoj folder i tam mozesz dodawac swoje pliki :D easy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ale to jest dostepne od 15 postow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ale to jest dostepne od 15 postowKto Ci takich głupot nagadał. Nie ma żadnego limitu postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Hm powaznie? Przeciez zli i paskudni *nie* userzy moga uzywac gmclanu jako miejsca na hotlinkowanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Hm powaznie? Przeciez zli i paskudni *nie* userzy moga uzywac gmclanu jako miejsca na hotlinkowanie :P Jest blokada hotlinkowania. Nie wiedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Ja właśnie też chciałem nie dawno zobaczyć jak sie dodaje załączniki do tematów i sie rozczarowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Załączniki chyba zablakowałem. Trzeba te podpisy forum pousuwać. Od tego jest teraz uploader. @dziadekkleofas: Teraz jest bodajże wyłączony. Ale ja już mam bajerancki sposób na takich kolesi. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Bedziesz zamiast ich grafik podsylal im skapo ubrane panie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Nie. Będę dynamicznie zapodał spakowany plik o nazwie żądanego pliku, ale w środku będzie program z wirusem i trojanem. ;) A tak w ogóle zmień sygnaturę, za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Listopada 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Załączniki chyba zablakowałem. Trzeba te podpisy forum pousuwać. Od tego jest teraz uploader. @dziadekkleofas: Teraz jest bodajże wyłączony. Ale ja już mam bajerancki sposób na takich kolesi. :] Jak nie zapomnę to zaraz zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi