ZenniTX Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Hej, chciałbym nadmienić, że minęło trochę czasu od moich pierwszych bojów z GM i plikami z rozszerzeniem .swf, jednak końcowe wyniki są zadowalające. Jeśli pamiętamy o: - wszystko musi być na jednej, pierwszej warstwie, ale niekoniecznie wszystkie części muszą być połączone (przymus do animacji); - wszystko jest na jednej linii czasu; - "draw_enable_swf_aa(true);" (dla jakości); - interpolacja powinna być włączona w zdecydowanej większości przypadków; Gradient też jest już obsługiwany, jednak nie widoczny w edytorze. Jestem zadowolony z osiągów GM, który radzi sobie z tym lepiej niż Unity ;3 Swoją drogą, podoba wam się załączona grafika? Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Erm, a jak brzmi pytanie? Znaczy, poza pytaniem o załączoną graficzkę, która jest ok. Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZenniTX Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 To zawsze musi być pytanie? Myślałem, że dział grafika to udostępnianie informacji, ocena ORAZ pytania. Nie bijcie, jestem nowy ;3 Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 osiagi porwnywac mozna, jak wrzucisz na scene jakies 100 lub 1k lub 10k obiektow swf w obu edytorach i wtedy sprawdzic jakie wyniki maja gnysek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Listopada 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Strzelam, że osiągi wypadną na korzyść Unity wręcz miażdżąco, ale jak kolega mówi - pod względem wizualnym skoro GM wygrywa przy jednej to i przy większej wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi