Pieter Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 W moim uploaderze miałem ponad 15 przykładów a nagle zostało mi kilka... Co jest grane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Czyzby sie przyciely, albo zostaly usniete? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Listopada 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 A masz tam w ogóle folder ? Do mechanizmu działania uploadera jeszcze nie doszedlem więc co jest przyczyną - nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Podziękuj Ranmie za ich odzyskanie. https://gmclan.org/aaa.zip Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi