Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Siemka, jeżeli czytasz tę wiadomość najprawdopodobniej pomogłem Ci w czymś przez Steam lub Skype. Zostaw reputację pod tą wiadomością lub którąś inną w temacie i napisz posta informującego innych, że w czymś pomogłem ;) Jeżeli jesteś tu bez powodu zapraszam do kontaktu na Steam aby pograć w gry lub pomóc w jakimś problemie z game makerem 1.4 ! Mój profil Steam ZenniTX, Wojo, Ignatus i 4 innych 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Koleś dobrze uczy, chociaż twardo, i pomimo że z game maker'a jestem dosyć słaby to trochę się od niego nauczyłem. Polecam go każdemu który chce się podszkolić albo dopiero zaczął swoją przygodę w tworzeniu gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Bardzo pomocny użytkownik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_user Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Potwierdzam, I am vader pomógł mi chyba w 5 różnych tematach. Np. w temacie Drawowanie tekstu z notatnika, gdzie zuchwałe GM Studio już myślało że mnie ma, już myślało , że dam za wygraną, ale jednak nie poddałem się , między innymi dzięki pomocy I Am Vadera. Również pomógł mi w moich problemach z performem, a także wyjaśnił że rozmiar nie ma tak naprawdę większego znaczenia ( nie, to nie był jeden z tematów w stylu: "nie skacze mi" lub" nie stoi mi" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZenniTX Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Bez owego użytkownika utknąłbym w projekcie na długo, dzięki jego pomocy zrozumiałem jak eksportować, przygotować i w jakim programie, aby nie gryzł się z silnikiem, wykonać grafikę wektorową. Polecam ogromnie, wszystko przebiegło sprawnie i w miłej atmosferze. Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeyLs Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Spoko użytkownik, potrafi wszystko wytłumaczyć XD Uzjel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jest taki super, że gdyby był kobietą to bym się z nim ożenił PatrykPlayingPOLSKA i Uzjel 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi