fujiloft Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Siemka.Chciałbym zrobić samochodówke taka od góey, ale nie wiem jak zrobić aby plansza sie przesuwałe jak jade np do gory to żeby sie dalej przesuwała i była dalej mapa.I jak zrobić żeby był taki wielki backround z taką trasą?Trzeba zrobić duży obraz czy cuś?Pomóżcie.Czytałem na forum ale nie nalazłem.Ani w FAQ nie ma a powinno być bo ktos może tego nie wiedzieć.Jak było na forum to poprosze o link do tematu żeby było dobrze opisane. Z gory dzięx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Zakładka "Views" w edycji Rooma. Tam wszystko masz. Aye? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Czytałem na forum ale nie nalazłem.Widać nie umiesz szukać... Temat był poruszany wieeeele razy :] PS: Dajcie to do FAQ, bo każdy nowy będzie jęczeć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 BigRyba robiła przykład,ale więcej już chyba nie zrobi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Jest już w FAQ. Thx Dark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi