Szymek Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Czy można podłączyć w komputerze 2 płyty główne żeby np.przyjmowało więcej ramu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 To już nie można przełożyć RAMu z jednej płyty do drugiej :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Czy można podłączyć w komputerze 2 płyty główne żeby np.przyjmowało więcej ramu? Zespawać je zawsze można. Po za tym jeszcze nikt nie wpadł na taki genilany pomysł że ktoś może chcieć dwóch płyt głównych na raz. I jak je razem upakować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Listopada 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Można kupić RAM o większej pojemności :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 płyta główna jest jedna, jak sama nazwa wskazuje. lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Tylko czekałem, aż Litel wyjedzie ze swoimi rotflkopterami. :D Dzisiaj ograniczył się tylko do lola. :P Czy wy musicie zawsze jeździć po każdym, kto strzeli gafę? Nie wystarczy jedna treściwa odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Albo kupić nową płytę,najwięcej ile widziałem to 6 wejść do RAMu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 pat, ja po nikim nie jadę :] tylko podsuwam "zdanie się na logikę" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Co najwyzej mozna miec dwa procesory ;) A jak się to ma do tematu? =/ A zresztą... zamykam. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Na Allegro są 4-procesorowe!Raz widziałem tam takie cudo,waży ok.50kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi