Matthew Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Dawajcie tu zapowiedzi swoich gier: o czym ta gra będzie, jaki gatunek, screeny, jaka fabuła, sterowanie, co jest zrobione itp. PS. Jeśli taki temat był to proszę modów o usunięcie tego tematu. :) Zaczynam: Zombiepolis: Ta gra będzie polegała na zabudowaniu całej mapy grobowcami, cmentarzami, statuami śmierci... Nie kierujemy postaciami, one same będą łazić i podbijać jakieś wioski żywych. Jest to RTS. Screeny wkrótce... Fabuły nie jeszcze nie wymyśliłem (O! Maximal, spróbuj co wykminić). Narazie sterujemy myszką klikając na przyciski w cmentarzu (centrum miasta). Zrobione jest: budowanie statuł śmierci, tworzenie zombie, "waluta" ciała i serca, poruszanie zombich. Ale mam problemy ze zbieraniem ciał ze skupiska martwych. Zmieniłem tytuł tematu, nie ma sensu tworzyć jednego topicu o zapowiedziach różnych gier. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Zmieniłem tytuł tematu, nie ma sensu tworzyć jednego topicu o zapowiedziach różnych gier. Patrysław Łe. A już chciałem pisać o swym projekcie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Obalić Pata! :P Żądamy licencji na paplanie o swoich projektach! Matthew: Co, kto, że niby ja fabułe?! xD Ok, spróbuje poczaszkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Patrysławie, mogłeś to przenieść do Dema Gier itede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ten temat tam nie pasuje - brak screenshotów i dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 I dlatego też go zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi