nowy_user Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Hej, odkąd zainstalowałem GMa, przy włączaniu pojawia mi się następujący błąd: https://ibb.co/icHcc5 klikam ok , i pojawia się ponownie i tak kilka razy. Potem znika i GM normalnie się uruchamia. Niby nic wielkiego się nie dzieje, ale teraz gdy moje produkcje stają się bardziej poważne, nie chciałbym aby w kluczowym momencie mi się coś wykrzaczyło z przyczyn technicznych. Czy ktoś wie , dlaczego ten błąd się pojawia? I czy zagraża on życiu lub zdrowiu moich projektów? Pozdr! nowy_user Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPlayingPOLSKA Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 A skąd pobrałeś instalkę GM:S ? Steam,yoyogames czy jeszcze coś innego. Also zawsze możesz sobie skopiować projekty i zreinstalować GM'a,a potem skopiowane projekty wrzucić do folderu Projects. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Komunikat po polsku, więc wygląda bardziej na błąd .NET frameworka. Masz go zaktualizowanego (przez windows update) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy_user Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 GMa ściągałem z Yoyo games. Postaram się zaktualizować windowsa i zobaczymy czy to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi