bot Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 mam problem bo niepamiętam jak to Się robiło i chciałem zrobić takiego gościa ale niepamiętam jak go się robiło i sorka za denną wypowiedz ale mam mało czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Odpowiedź jest prosta - znaleźć więcej czasu i sobie przypomnieć co i jak. Można jeszcze użyć wyszukiwarki. Wypowiedź jest rzeczywiście denna. Także pod względem pisowni. Na ten wybryk przymknę jeszcze oko, ale za następny dostaniesz warn. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 jest jeden problem pod jakim mam hasłem szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 To już zależy od ciebie - ja nie mam zielonego pojęcia o co ci chodzi. :] Trochę samodzielności, ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ja też w sumie nie wiem o co chodzi. Pierwsze co mi wpadło na myśl, to stworzenie 4 view'ów, który każdy patrzy pod z innej strony na obiekt 3D, jak w edytorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 jemu chyba chodzi oto żeby model obracać w 3D albo żeby jakiś sprite obracać... <_< bez sensowny pierwszy post... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 imo kaman o to, ze on chce wlaczyc tryb 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 nom nic więcej z tego posta nie wynika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 nom nic więcej z tego posta nie wynika... Czyli standard. Apeluję do Ranmusa aby możliwość tworzenia tematów miały osoby które będą mieć np. 50 postów, mniej nerwów będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Apeluję do Ranmusa aby możliwość tworzenia tematów miały osoby które będą mieć np. 50 postów, mniej nerwów będzie. To jak wtedy większość osób będzie miało zacząć przygode z gm, większosć osób poznaje gmclan, bo szuka forum gdzie może o coś spytać. Mają robić offtopy? Albo np. TeeGee, zrobił gre i co, ma pisać o niej w cudzych tematach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 sorka byłem lekko wbidy w deche (śpiący) chdziło mi o model 3d jak w doom3 czyli jak ktoś odwruci się do mnie tyłem to rzebym niewidział jednego sprita (czy jakoś tak). Pisownia (znów). A może się jeszcze nie obudziłeś? :] Pilnuj się, bo będzie warn. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 W doomie nie było modeli 3d. Jasne, już ci wierze że potrafiłeś to zrobić a tylko zapomniałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 chybas niegrałeś i nie edytowałeś domma3 wbudowanymi edytorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A dobra, myślałem że chodzi ci o dooma 2, ale takiego gościa jak w doomie 3 nigdy do gry nie wstawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 nie łapesz co????? hodzi mi o ten jaki nie łapesz co????? hodzi mi o ten jaki głupi net naczym to ja a tak ...o ten jakiś 3d klocek w grze no blok 3d i jeszcze rzeby karzdy bok miał inny sprit Warn. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi