pablo1517 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 @Konrad-GM , przyda mi się ten przykład, thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 pablo, wiadomo kiedy będzie nowa wersja MBO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Nie wiadomo, myślałem, że Borek was nauczył, iż takie pytanie nie ma sensu ponieważ na dobrą sprawe nigdy nie wiadomo kiedy sie skończy prace, czy nie wymyślisz czegoś nowego i jak to będzie z bugami. Pozatym chce, żeby ten update odświerzył grę w znaczącym stopniu a nie, że pare bajerków i po updat'cie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Dobra, poczekamy ;) Wogóle nie powinno się zadawac takich pytań, bo jak powiesz, że np. za tydzień to akurat za tydzień znajdziesz błąd i znowu trzeba będzie czekac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 dokladnie to samo powiedzialem post wyzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ja bym proponował żeby można było zapisywać ustawienia serwera bo jak ktoś się narobi z ustawianiem chmurek, cegieł i wszelkich innych opcji to aż żal serwer wyłączać. (i żeby dało się to wczytać podczas gdy inni gracze będą grać na serwerze.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 No ja się nie dziwię że wszystko się przesuwa jak cały czas pojawiają się nowe "bajerki". :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Nic sie nie przesówa Tymon bo ja zadnej daty nie podalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ale przyznasz że gdyby nie te "bajerki" to dawano by się pojawiła nowa wersja. xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 @Tymon gdyby nie te bajerki to byłoby nudno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Tymon xD ale jakby nie te "bajerki" to to by nie była nowa wersja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Wiem, ale początkowo myślałem że chcesz usprawnić takie rzeczy jak ruch platformowy czy sam silnik multiplaya. Do tego rozmawialiśmy kiedyś o edytorze, czy prostym zapisywaniu klocków. Myślałem że najpierw załatwisz to co jest najbardziej potrzebne czy usprawniające trochę obsługę serwera, a później zajmiesz się dodatkowymi zabawkami do gry - które miałem okazję zobaczyć. =P No, ale. Z tego co miałem okazję zobaczyć ( włącznie z kodem serwera =P ) i przetestować mogę powiedzieć że jest dobrze. Mam nadzieję że ten stan się utrzyma. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Co masz na myśli mówiac, usprawnić ruch platformowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Chodzi mi o takie sprawy jak blokowanie się na trampolinach gdy jest się ogłuszonym, etc. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 prosty do usunięcia bug xD gwarantuje jego brak w następnej wersji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Moim zdaniem im więcej bajerów, tym lepsza gra. A im lepsza gra tym lepiej. xP Oczywiście też uważam, by wszystko poprawić i usprawnić. Więc ukończenie gry się przeciąga. Ale chyba lepiej być cierpliwym i zostać mile zaskoczonym. :P A co do MBO, to można by powiększyć planszę, bo szczególnie jak się leci chmurką, to wszystko małe się zaczyna wydawać. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Przydały by się terz pojazdy typu formuła 1, możliwość ustawiania armat, więcej uzbrojenia, nowe bosy... nie musi być wszysko odrazu :], ja tu tylko daje pomysły. Proponuje zrobić taką żecz dla serwera jak chwytak, którym będzie można przenosić graczy we wszyskie dostępne mijsca. Koniecznie muszą być nowe mapy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 omg... pojazdy typu formuła 1 do platformówki ala Mario... Bosy ? Nowe? A są już jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 a gdzie screen. Chyba będzie warn a tak wogóle to jak sie połączyć pisze że nieudana próba Warn za zabawę w moderatora. Dawidsu Dzięki za warna Tylko przypomne i już warn ODEZWAĆ SIĘ NIE MOŻNA MAMY WOLNOŚĆ SŁOWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 1: Post z mario był napisany ZANIM powstał regulamin. 2: Możesz wreszcie pomyśleć, że potrzeba serwera? A jak już się czepiasz posta to nie baw się w moderatora i kliknij report. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 a gdzie screen. Chyba będzie warn a tak wogóle to jak sie połączyć pisze że nieudana próba Ślepa jesteś? Ja w przeciwieństwie do ciebię widze SS'ki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Byłem pewien, że je dodawalem, ale żeby nie było, dodałem na nowo. Są już w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopo Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 gra fajna Pablo mam pomysl gdubys dodal np. za wygrana w minigrach jakia tam kast i mozna bylo by sobie kupywac ciuchy itp dobry pomysl?? prosze rozwaz go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 jak już się czepiasz posta to nie baw się w moderatora i kliknij report. TLKO UWAGĘ ZWRÓCIŁEM DO Pablo: Super platformówka MI się najbardziej podoba odbijanie się od ścian a po zatym czy gra powinna chodzić na serwerze który automatycznie jest podany?? BO MI NIE DZIAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 ten podany na starcie to 127.0.0.1 każdy choc troszke obeznany kolega który to czyta już wie że to oznacza twój własny komputer ponieważ to localhost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 I żeby zagrac na localhoscie potrzebujesz miec postawiony u siebie na kompie serwer.... Jak chcesz pograc z innymi to znajdź jakiś serwer ;) Przydałby się jakiś główny (oficjalny)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jak gra będzie miała troche wiecej fanów i będą pieniążki to pewnie będzie i serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 @up Jak napiszesz serwer żeby bez problemów działał pod linuxem to no problem. Będe miał dedyka to mogę ci ten serwer postawić. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 pod linuxem? w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A Almora to nie ma serwa pod linuksem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi