Maxpayn Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Pablo może ulepszysz grafe mario i innych rzeczy tu masz linka do grafy naprawde duzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Grafika jest dokładnie taka jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ludzie wbijać na serwer! Ja chcę grać :P Już sam tutorial mnie wciągnął... Edit: Pogralem, gra jest po prostu.... GENIALNA!!! PO PROSTU GENIALNA!!!! PABLO, GRATULUJĘ CI! WBIJAĆ NA SERWER, JAK MOŻNA W TO NIE GRAĆ! Jakby ktoś nie wiedział: Ściągać i instalować hamachi ze strony hamachi.cc, wbijac na serwer(nazwa i haslo podane na trzeciej stronie) i grac! Hostnalem, mozecie wbijac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ej, mam pomysł! A może zrobię stronę, gdzie każdy będzie dodawał swój serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 no niewiem mozesz zrobic ak sie poablo zgodzi pablo ta gra tez mi sie bardzo podoba ale niema celu :) moze zrobil by za kazde uderzenie,walenie itp przeciwnika zeby dodawalo ci punkt albo odemowalo mu zycia a jak straci to sie odradza na respie i zeby po np.15 minutac byla nastempna mapa i koles ktory mial nawiecej punktow to wygrywa ;p @kryniak rob nikt ci tego nie zabrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Nie zrobię tylko dla Mario Crossing, ale dla całego GMClanu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Mario Brawl Online... -_- to po pierwsze. Po drugie to jest cel. Z serwera odpala się minigry przecież wyraźnie napisałem. Grasz z kolegami i odpalacie se minigierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 http://www.kryniak.yoyo.pl/servers/ Jeszcze w budowie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Heh, dobry pomysł, ale się uśmiałem z tego 127.0.0.1 xD Poza tym, hasło do twojego serwera jest złe... Wchodzić na serwer(ten, który wcześniej był podany)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ale jeszcze nie skończyłem, to tak dla jaj dałem na listę serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Jak chcesz dopisz mój: 217.113.233.157 Wczoraj wieczorem grałem z Pablem i Tymonem przez półtorej godziny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dodaj sam :P PS. Wpisujcie daty startu i wygaśnięcia, bo mam zrobić, żeby kasowało z listy, gdy wygaśnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Przecież niektóre serwery nie zamierzają wygasać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Dobra, skończyłem EDIT: Nie piszcie coś w stylu 'blackmaul - the best bear in the world' tylko nazwę gry np. 'Mario', 'Soldat', itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Hehe, lista serwerków spoko, ja myślę, żeby zrobić malutki portalik o grze, wiecie, download, forum jakieś ;P itp. :) Gra baaaardzo dobra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Nie piszcie coś w stylu 'blackmaul - the best bear in the world' tylko nazwę gry np. 'Mario', 'Soldat', itp. Z tym że, jedno IP jest do wszystkiego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Już nie, dodałem pole 'Nazwa serwera' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Moim zdaniem powinieneś usunąć Pole GRA, wiadomo że chodzi o Mario :P Daj jakieś tło itp. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ale to nie jest lista tylko do Mario :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Do MARIO proponuje jeszzcze zrobić, MAP EDITORA, gracze będą mogli tworzyć własne mapy i podczas stawiania serwera, mogli wybierać 1 spośród innych. Gracze, którzy nie mają mapy, będzie automatycznie ściągana :] @Marmot - Aha :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 fajnie , zrób :P jeśli zrobisz to w miesiac w moim projekcie będziesz geniuszem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Wchodzić na mój serwer: IP: 5.102.193.133 Hamachi wymagane Nazwa: kryniakserv Hasło: serv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 @pablo - spox, nie wiedziałem że to takie trudnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Zrobiłem taką sygnaturke... i jak xD? [url=http://mario.netarteria.pl/forum/viewtopic.php?t=169&postdays=0&postorder=asc&start=0] [img=http://images20.fotosik.pl/88/231bac907f10f8bf.png] [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Przekracza o 1px dozwoloną wielkość! Warrrnn! xP Wybacz. :3 Ja Ci już mówiłem co o niej sądzę. :3 A jak chcesz skrypt dzięki którym można wymieniać się mapami między serwer - gracz to mogę napisać. xD Na 39dll v2 oczywiście. EDIT Albo rozpisać strukturę działania. Już kiedyś coś takiego pisałem, tylko teraz udoskonalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Przekracza o 1px dozwoloną wielkość! Warrrnn! xP Wybacz. :3 co ty tymon mówisz! MAX 150 :D a to ma 120 czego sie czepiasz :P Zapytaj Pata, on Ci prawdę powie. =P Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ale tymon, mi nie chodzi o to bo to nie problem :P tylko ze gra jest tak napisana że ja tam nie zrobie edytora map, a pozatym edytora map jeszcze nigdy nie robiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Z tego co wiem to na serwerze coś takiego masz. Tzn, chodzi mi o układanie tych bloczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Taki edytor by się przydał. A te bloczki to lipa. Rozwalają się z łatwizną. Porządny by był taki edytor, w którym widać planszę tak, jakby się grało... Ustawiało by się takie niezniszczalne bloczki ale oczywiście można by stawiać też te drugie, tyle że byłoby to wygodniejsze. Kiedy na serwerze próbuję stawiać bloczki, to myślę, że postawię je tam, gdzie jest koniec kursora, a one stawiają się o kilka pikselów dalej - jest to bardzo niewygodne. Do tego trzeba klikać CTRL + PPM... Naprawdę przydałby się jakiś rozbudowany edytor. Nie musisz go robić, jednak Cię prosimy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 to nie edytor pozatym bloczki mają sie stawiac równo co 16 pixeli dlatego nie stawiają się tam gdzie kliasz -_- inaczej byłaby lipa bo byś nawwalał jeden na drugi. Edytora nie zrobisz Tymon bo jest kwestia ustawienia tilesetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi