Gibki Kaktus Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ktoś się wybiera w najbliższym czasie na jakieś konwenty? 17-18 września zapraszam do Białej Podlaskiej(takie zadupie w Lubelskim, 50km od granicy) na Bialskie Dni Fantastyki, nocleg będzie w szkole, gdzie konwent się odbywa, a nawet jak coś, to niewykluczone, że u mnie będę mógł jeszcze kogoś przenocować ;) Jest też możliwość zaprezentowania swojej gry, jak coś piszcie do mnie. Wszystko oczywiście za darmo :D 23-25 września Sabat w Kielcach, jakiś konwent o grach, z tego co wiem, też można się wystawić, tylko nie wiem, czy za darmo. Sam wstęp 40 zł za wszystkie dni, nocleg na miejscu za free. 21-23 października PGA. Tego chyba nie muszę tłumaczyć, nie? :D Wstęp 25 zł sobota, 20 zł niedziela, 120 zł piątek vip day. 4-6 listopada Falkon w Lublinie. Festiwal Fantasyki. 50 zł za wszystkie dni(45 w przedsprzedaży), nocleg za free. Na tych wszystkich konwentach się pojawię prawdopodobnie(PGA tylko nie wiadomo, bo najdrożej wyjdzie mi :/ ), ktoś też zamierza się wybrać? :D I piszcie czy na jakieś inne najbliższe konwenty się wybieracie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 A jakieś u nas, a nie na Białorusi? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Września 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 na PGA pewnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ignis, Kielce i Poznań na Białorusi nie są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ja jestem po Riverwashu (Katowice, dla mnie 15 minut drogi pieszo na partyplace!), demoscenowym party. Było warto zniknąć z życia na trzy dni: niesamowity klimat, świetne compoty*; no i można było wreszcie poznać ludzi znanych wcześniej tylko z ksyw :). Poza mną wybrał się także Moldis, za co, oczywiście, chwała. Za tydzień Function, kolejna tego typu impreza; niestety dosyć kosztowna, bo w Budapeszcie (po niej miesiąc będę głodować i żebrać pod mostem ;) ). http://2016.riverwash.org/images/rw2016-group-photo.jpg Na konwentach dotyczących gier się zazwyczaj nie pojawiam, ale nastąpi taki dzień. * - compo, ang. competition - konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Już myślałem, że ######sty polski kompot po kabelkach a tu jakieś konkursy. : - / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ktoś jedzie na Falkon? :< Z Lublina na pewno ktoś jest, to może zahaczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi