Dester Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Cześć wszystkim :) Dacie mi jakąś funkcję która przetworzy wszystkie litery w zmiennej string z WIELKICH na małe? Z wyjaśnieniem proszę :) string abc="HELLO, 1234"; if(abc=="hello, 1234"){ } ^ Ten argument ma być prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Cześć wszystkim :) Dacie mi jakąś funkcję która przetworzy wszystkie litery w zmiennej string z WIELKICH na małe? Z wyjaśnieniem proszę :) string abc="HELLO, 1234"; if(abc=="hello, 1234"){ } ^ Ten argument ma być prawdziwy Trzeba zastosować Lower Case :) np.: http://stackoverflow.com/questions/313970/...g-to-lower-case Rozwiązań jest wiele, w zależności jaką weźmiesz bibliotekę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Chyba zadziałało, dzięki. Jak mogę zmienić ikonkę mojej aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Chyba zadziałało, dzięki. Jak mogę zmienić ikonkę mojej aplikacji? A jakie środowisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 A jakie środowisko? Dev-Cpp na Win10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix_ Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dev-Cpp na Win10 Project -> Project Settings ? i gdzieś tam ico chyba było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Project -> Project Settings ? i gdzieś tam ico chyba było Zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi